Εκλεψαν 15.000 δολάρια από 78χρονο Λαρισαίο

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 5ου ΟΡΟΦΟΥ - ΑΚΡΙΒΗ ΒΟΥΤΙΑ ΓΙΑ 49ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ 9.700 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2020 15:19

Με λεία 15.000 δολάρια και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας έφυγαν άγνωστοι διαρρήκτες από το διαμέρισμα 78χρονου Λαρισαίου. Ο 78χρονος απουσίαζε σε διακοπές για να διαπιστώσει επιστρέφοντας προχθές ότι ο δράστης ή οι δράστες τού άνοιξαν το σπίτι κλέβοντας το μεγάλο χρηματικό ποσό.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν ως εκεί -αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο- ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Η διάρρηξη εκτιμάται πως έγινε το τελευταίο 48ωρο με τους δράστες να αναζητούν κλοπιμαία σε όλο το σπίτι εντοπίζοντας τελικά τα δολάρια στο υπνοδωμάτιο.
Στο μεταξύ το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών ερευνά την καταγγελία 49χρονου από την Αγιά, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι του έκλεψαν σάκο από το αυτοκίνητό του που, μεταξύ άλλων, περιείχε 9.700 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι την περασμένη Τετάρτη, στις 15.30 το μεσημέρι σταμάτησε σε παραλία στο Κόκκινο Νερό προκειμένου να κολυμπήσει. Μισή ώρα αργότερα διαπίστωσε ότι άγνωστος είχε σπάσει το οπίσθιο αριστερό τζάμι του επιβατικού αυτοκινήτου, κλέβοντας έτσι έναν σάκο ο οποίος περιείχε 9.700 ευρώ αλλά και ατομικά έγγραφα του 49χρονου.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass