ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ:

Η Ελλάδα γιορτάζει την Παναγία με μήνυμα ενότητας και δύναμης

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2020 15:50

«Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί του πλανήτη, στρέφουμε το κεφάλι προς την εικόνα της Θεομήτορος Παναγίας και προσευχόμαστε για ειρήνη και υγεία» δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου για τη μεγάλη εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


«Οι σκέψεις μας δεν μπορούν πάρα να είναι σήμερα με τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν στις καταστροφικές βροχοπτώσεις της Εύβοιας. Εύχομαι η Παναγία να τους δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσουν αυτή τη δοκιμασία. Η χώρα μας αντιμετωπίζει καθημερινά προκλήσεις στα σύνορά της και στο εσωτερικό της.
Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές μας ως κράτος και ως κοινωνία. Απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μου αλλά και σε όλους τους Έλληνες να επιδείξουν σύνεση και κοινωνική ευθύνη, όπως έκαναν μέχρι τώρα, ώστε όλοι μαζί να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία, τη ζωή μας, το αύριο όλων μας. Η πατρίδα μας όμως αντιμετωπίζει και την τουρκική προκλητικότητα που απειλεί την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Προσωπικά αισθάνομαι σίγουρη ότι έτσι αισθάνονται και όλοι οι Έλληνες. Η κυβέρνησή μας πιστή στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και της νομιμότητας και θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, είναι μεν υπέρ του διαλόγου και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχτεί εκπτώσεις στην εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας και είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα σύνορά μας και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εύχομαι σε όλους Καλή Παναγιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Χρόνια Πολλά!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass