Αναστάτωση στο Συκούριο

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2020 15:01

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος πραγματοποιήθηκε χθες στην Κοινότητα Συκουρίου

μετά τη διαπίστωση από τον ΕΟΔΥ ότι στην Κοινότητα αυτή του Δήμου Τεμπών επιβεβαιώθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού. Μετά τη γνωστοποίηση με εντολή του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη έγινε χθες απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων από την υπηρεσία καθαριότητας. Επίσης, άμεσα οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι καθαριότητας κ. Γιώργος Νικολάου, Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Παν. Γκατζόγιας, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας κ. Στέλιος Τζανέκας με τον απαραίτητο εξοπλισμό και προσωπικό, μετέβησαν στην Κοινότητα Συκουρίου και με την παρουσία του προέδρου κ. Μιχάλη Γκουντή ψεκάστηκαν κοινόχρηστοι χώροι όπως πλατείες, δρόμοι και πεζοδρόμια, πεζούλια, παγκάκια κ.λπ., με χρήση ειδικού απολυμαντικού υγρού.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Επιπλέον ο Δήμος Τεμπών απηύθυνε συστάσεις για χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στην Κοινότητα Συκουρίου μετά την καταγραφή κρούσματος κορονοϊού, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.
Ήδη ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη και τους ζητήθηκε η συνδρομή τους στην ενημέρωση του κόσμου, ενώ σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γιώργο Νικολάου και τον προϊστάμενο καθαριότητας κ. Στελ. Τζανέκα προχώρησαν σε άμεση πραγματοποίηση απολυμαντικού ψεκασμού.
Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης καλεί όσους ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα να τεθούν σε αυτοπεριορισμό, αναφέροντας: «Είναι όσο ποτέ επιβεβλημένο να πράττουμε τα αυτονόητα. Να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να φοράμε προστατευτική μάσκα, να αποφεύγουμε τις χειραψίες, να καθαρίζουμε συχνά τα χέρια μας. Με το παραμικρό σύμπτωμα που πιθανόν να παραπέμπει στη νόσο, παρακαλούμε να μένετε σε αυτοπεριορισμό και να επικοινωνείτε με τον γιατρό σας ή με το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας ή Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσουμε τα κρούσματα, τόσο μικρότερη θα είναι η διασπορά του ιού. Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και όλοι οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των χωριών του Δήμου σε διαρκή επικοινωνία μαζί μου. Ας επιδείξουμε υπευθυνότητα, όπως και σε όλη την περίοδο της καραντίνας για να αποτρέψουμε τα χειρότερα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass