Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 15:22

Εκλογές στον Πανθεσσαλικό Σύλλογος Αναπήρων
Το Δ.Σ. του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.) καλεί τα μέλη του συλλόγου σε εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το πενθήμερο Τρίτη 22, Τετάρτη 23, Πέμπτη 24, Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες από 10.00 έως 19.00 αντίστοιχα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ ΚΑΠΗ Λάρισας, πλησίον Δ.Ε.Υ.Α.Λ., επί της οδού Λαγού και Κραννώνος, για την ανάδειξη:


* αντιπροσώπων για το επόμενο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της  Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και
* αντιπροσώπων για το επόμενο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για αντιπρόσωποι στην Ε.Σ.Α.μεΑ. και στην Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου και να υποβάλουν σχετική αίτηση το αργότερο έως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες από 18:00 έως 21:00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου: 2410-287.209 και στο κιν.: 6977-463.411.

 

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Αγ. Βησσαρίωνος
Στις 27 Αυγούστου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου  ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς και Θαυματουργού.
Πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις θα τελεστούν στο πανηγυρίζον  Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Βησσαρίωνος στην πλατεία Λαού, όπου  φυλάσσεται η παλαιά θαυματουργή εικόνα του Αγίου Φανουρίου, σύμφωνα με
το εξής πρόγραμμα:
- Μεθαύριο Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 19:30 θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.
- Την Πέμπτη 27 Αυγούστου το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
- Την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 20:00 θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Φανουρίου.

 

Αγρυπνία στις 28 Αυγούστου στον Αγιο Αχίλλιο
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, στις 8.00 το βράδυ, θα τελεστεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ στον Άγιο Αχίλλιο, για την αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Το Σάββατο 29 Αυγούστου το πρωί ΔΕ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Πανηγυρίζει σήμερα ο Αγ. Γεώργιος στα Ηπειρώτικα
Ο υπόγειος Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου νεομάρτυρος Λαρίσης στη συνοικία Ηπειρώτικα γιορτάζει σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου, εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:
Σήμερα, ανήμερα της γιορτής και ώρα 7 π.μ., θα ψαλεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ενώ το απόγευμα και ώρα 7 θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός, ο Παρακλητικός Κανών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

 

 Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας
Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαρισαίων, στις 2.30 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: Tροποποίηση της απόφασης υλοποίησης με τα ίδια μέσα του Υποέργου με τίτλο «Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων», τροποποίηση της απόφασης υλοποίησης με τα ίδια μέσα του Υποέργου με τίτλο Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων» και 17η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Λαρισαίων οικονομικού έτους 2020.

 

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Αιτωλού
Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι Κοσμά του Αιτωλού, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέσσωνος. Σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου, ανήμερα της γιορτής, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία.

 

Έως Τετάρτη αιτήσεις για καθαριότητα σχολείων
Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 26/8 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης 135 ατόμων (πλήρους και μερικής απασχόλησης) για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Λαρισαίων. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, με αποστολή email στην ακόλουθη διεύθυνση aithsh@larissa-dimos.gr. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΕΣ, η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι/-ες δεν θα καταθέσουν δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση. Επίσης η ανακοίνωση είναι αναρτημένη στον χώρο των ανακοινώσεων του Δημαρχείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass