Χωρίς νερό το Αργυροπούλι Τυρνάβου

*ΣΑΡΩΣΕ Η ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ *ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2020 21:33

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Το νερό νεράκι είπαν οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου το τριήμερο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα η υδρευτική γεώτρηση του Αργυροπουλίου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής υπέστη σάρωση, δηλαδή έπεσαν τα τοιχώματα στο υπέδαφος της γεώτρησης

και δεν μπορεί να γίνει σωστή άντληση νερού. Πρόκειται για ένα σοβαρότατο πρόβλημα αφού ένα μεγάλο χωριό με πάνω από 2.000 κατοίκους κυριολεκτικά έμεινε χωρίς νερό. Με εντολή του δημάρχου Τυρνάβου και προέδρου της ΔΕΥΑΤ κ. Γιάννης Κόκουρα αμέσως κινητοποιήθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΤ, αλλά και του Δήμου γενικότερα για την αποκατάσταση της ζημίας. Άμεσα ο δημαρχεύων - αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γκάτσος, o αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Απόστολος Σακελλάρης, σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΤ κ. Σταύρο Τσαγκαράκο και τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Απόστολο Βογιατζή, προχώρησαν σε πρωτοβουλίες ώστε άμεσα το Αργυροπούλι να έχει νερό έστω για λόγους υγιεινής (όχι πόσιμο) μέσω τρίτων γεωτρήσεων, στις οποίες φυσικά έγινε η απαραίτητη δειγματοληψία από τη ΔΕΥΑ Λάρισας και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.
Παράλληλα, ο Δήμος Τυρνάβου από την πρώτη στιγμή διένειμε εμφιαλωμένο πόσιμο νερό στην Κοινότητα Αργυροπουλίου. Επιπλέον, μοιράστηκαν κατ’ οίκον ποσότητες νερού στους ανήμπορους να προσέλθουν στην κοινότητα συνδημότες.
Καθίσταται απολύτως σαφές πως ο Δήμος θα συνεχίζει να διανέμει πόσιμο νερό στους συνδημότες για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.
Τέλος, σύσσωμες οι υπηρεσίες του Δήμου Τυρνάβου και η ΔΕΥΑΤ θα συνεχίσουν να εργάζονται άοκνα για την αποκατάσταση αυτής της ζημίας έως ότου υπάρξει πλήρης και οριστική αποκατάστασή της.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Γιάννης Κόκουρας αναφέρθηκε στο πρόβλημα για το οποίο καταβάλλονται προσπάθειες να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν, ώστε οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου να έχουν πάλι άφθονο ποιοτικό και καθαρό νερό. Επίσης ο κ. Κόκουρας με τη δήλωσή του επισημαίνει και ευχαριστεί όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και ειδικότερα τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΤ κ. Σταύρο Τσαγκαράκο, τα στελέχη και τους εργαζομένους στην επιχείρηση, αλλά και στον Δήμο, για την άμεση κινητοποίηση, ώστε αυτό το μείζον ζήτημα να αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατόν και με τον καλύτερο τρόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass