ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ανάπτυξη σε αμείωτους ρυθμούς με ασφάλεια

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 14:55

Πάνω από 2.000 νέοι καταναλωτές υπέγραψαν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ τον Αύγουστο, 2% περισσότεροι από την ίδια περίοδο του 2019, παρά τις κρίσιμες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τις επιπτώσεις της θερινής περιόδου. Αντίστοιχα σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι όγκοι διανομής, οι οποίοι ανήλθαν σε 10,7 εκατ. κυβικά, αυξημένοι κατά 31% συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.


Ο αριθμός αιτήσεων για νέες συνδέσεις φυσικού αερίου που υποβάλλεται από τους καταναλωτές διατηρεί αυξητική τάση και για τον λόγο αυτό, οι δύο κινητές μονάδες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις απομακρυσμένες περιοχές για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης της Εταιρείας.
Στόχος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί η υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου για την αύξηση της διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας, και η τήρηση του Προγράμματος Ανάπτυξης στο ακέραιο, λαμβάνοντας διαρκώς αυστηρά μέτρα προστασίας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Ειδικότερα, τα μέτρα ασφάλειας συνοψίζονται ως ακολούθως:
- Πραγματοποίηση υποχρεωτικά προληπτικού μοριακού τεστ και τεστ αντισωμάτων όλων των υπαλλήλων που επιστρέφουν από καλοκαιρινή άδεια σε συμβεβλημένα με την Εταιρεία διαγνωστικά κέντρα.
- Προγραμματισμός συναντήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφυγή περιττών μετακινήσεων στους χώρους της Εταιρείας.
- Τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων εξ αποστάσεως μέτρησης θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, σε όλες τις πύλες εισόδου της Εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία.
- Τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας, χρήση αντισηπτικών και μάσκας στους χώρους των γραφείων και στο πεδίο.
- Αποστολή καθημερινής ενημέρωσης και οδηγιών στο προσωπικό ανάλογα με τις τρέχουσες εξελίξεις.
- Πραγματοποίηση απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους σε συστηματική βάση.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ διασφαλίζει τη συνέχιση των λειτουργιών της για την αδιάλειπτη διανομή του φυσικού αερίου και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς του καταναλωτές της και τους Χρήστες Διανομής. Με ύψιστο στόχο την ανάσχεση της πανδημίας, η Εταιρεία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τα μέτρα που υπαγορεύονται από την Πολιτεία για την προστασία των εργαζομένων, των συνεργατών και του κοινωνικού συνόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass