Η Αννα Βαγενά στο Κέντρο Κοινότητας Αγιάς

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2020 15:25

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγιάς επισκέφθηκε χθες η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννα Βαγενά και συνομίλησε με τις κοινωνικές λειτουργούς κ. Ζωή Μπεϊνά και κ. Αικατερίνη – Γεωργία Γκανάτσιου, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία του.


Η Άννα Βαγενά ενημερώθηκε για την πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει στο κοινό το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγιάς. Στη συνέχεια, ρώτησε σε τι βαθμό έχει υπάρξει ενδιαφέρον και συμμετοχή από τους κατοίκους της περιοχής και οι υπεύθυνες της δομής την ενημέρωσαν ότι η προσέλευση είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Η βουλευτής τόνισε πως θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό το έργο του Κέντρου για την τοπική κοινωνία, καθώς οι υπηρεσίες του, μεταξύ άλλων, αφορούν στην ενημέρωση των πολιτών και στη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε δράσεις κοινωνικής προστασίας.
Τέλος, η Άννα Βαγενά σχολίασε πως «τα Κέντρα Κοινότητας θεσμοθετήθηκαν το 2016 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Χαίρομαι που οι συγκεκριμένες δομές έρχονται να καλύψουν πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και προσφέρουν ουσιαστικό έργο. Η ενίσχυση κάθε δράσης κοινωνικής μέριμνας πάντα ήταν και θα είναι προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass