Ξεκίνησαν οι εργασίες στο αναψυκτήριο του Κηποθεάτρου

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2020 21:01
Τόσο το εσωτερικό του κτιρίου, όσο και ο περιβάλλοντας χώρος θα γίνουν αγνώριστα.  Χθες μάλιστα σφραγίστηκε ο χώρος γιατί όλο αυτό το διάστημα είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης Τόσο το εσωτερικό του κτιρίου, όσο και ο περιβάλλοντας χώρος θα γίνουν αγνώριστα. Χθες μάλιστα σφραγίστηκε ο χώρος γιατί όλο αυτό το διάστημα είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης

Με στόχο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει στα τέλη του χρόνου ξεκίνησαν χθες οι εργασίες ανάπλασης του αναψυκτηρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Πρόκειται για ένα μεγάλο «πρότζεκτ», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί πριν από αρκετούς μήνες, όμως

λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η ολική αναμόρφωση μετατέθηκε χρονικά. Στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη έγινε από τον Δήμο Λαρισαίων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου φανερή δημοπρασία εκμίσθωσης του χώρου και η συμφωνία έκλεισε στο ποσό των 4.100 ευρώ, ενώ ξεκίνησε από αυτό των 1.500 ευρώ με τέσσερις ενδιαφερόμενους.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Θάνο Αδαμόπουλο, η ενοικίαση του αναψυκτηρίου ισχύει για δεκαπέντε χρόνια και ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να προχωρήσει σε εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης του εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου του αναψυκτηρίου, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών που έχει ορίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων. Το κόστος δε των εργασιών προϋπολογίζεται στο ποσό των 158.794,51 ευρώ (με Φ.Π.Α.).
Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση νέων στεγάστρων, την ανακατασκευή των αποχωρητηρίων με πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς και διεύρυνση της αριστερής θύρας με καθαίρεση τμήματος τοίχου επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερο άνοιγμα για να μπορεί να χωρέσει ένα αμαξίδιο, καθαιρέσεις κιγκλιδωμάτων και αντικατάστασή τους, αντικατάσταση φθαρμένων πλακών στον εξωτερικό χώρο εμβαδού περίπου 250 τ.μ., ώστε να δοθούν κατάλληλες κλίσεις στο δάπεδο για να μη λιμνάζουν πλέον τα όμβρια νερά σε διάσπαρτες θέσεις, τοποθέτηση εξωτερικών γυάλινων πτυσσόμενων φύλλων ασφαλείας τύπου «φυσαρμόνικα», που είναι ειδικά για καταστήματα και αίθριους χώρους, δημιουργία νέου σιντριβανιού, αποξήλωση και αντικατάσταση πλακιδίων στον εσωτερικό χώρο, συνολικού εμβαδού 130 τ.μ. περίπου, τοποθέτηση ρολών ασφαλείας στις υαλοθύρες, με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος, αλλά και με την εναλλακτική επιλογή χειροκίνητου μηχανισμού σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, υδροχρωματισμούς, κατασκευή ράμπας (4,5 x 1,5 μ.) στη θέση όπου υπήρχαν βαθμίδες αριστερά του αναψυκτηρίου, εργασίες στεγανοποίησης της οροφής των κτιρίων συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. περίπου κ.ά.
Μετά το πέμπτο έτος της μίσθωσης ορίζεται αύξηση του μηνιαίου μισθώµατος σε ποσοστό 1% κατά έτος.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass