ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ:

Η δημοτική αρχή διοικεί την πόλη... «εκ παραδρομής»!

* ΣΑΠΚΑΣ: ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ...

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2020 15:37

Νέα αντιπαράθεση στο προσκήνιο στον Δήμο Λαρισαίων με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. Δ.Ω.Λ. για την κάλυψη κενής θέσης ΙΔΑΧ. «Τα όσα αποκαλύπτουμε καθημερινά για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Δήμου Λαρισαίων η Δημοτική Αρχή του κ.

Καλογιάννη εκτός από το ό,τι γεννούν πλήθος ερωτημάτων, καταδεικνύουν και πως ο δρόμος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει είναι ολισθηρός και αντιδημοκρατικός» καταγγέλλει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, κα Ρένα Καραλαριώτου. Πρόσφατα σημειώνει «μια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια και αφορούσε την κάλυψη κενής θέσης ΙΔΑΧ, αποκαλύφθηκε πως ήταν εντελώς παράνομη, καθώς ουδέποτε συνεδρίασε το Δ.Σ. για να λάβει την εν λόγω απόφαση! Μετά από διερεύνηση της υπόθεσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πάνος Σάπκας παραδέχθηκε πως υπήρξε ένα λάθος «εκ παραδρομής». Με άλλα λόγια «εκ παραδρομής» ένας υπάλληλος «είδε» πως συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού, «εκ παραδρομής» υπέγραψαν τη σχετική απόφαση τα μέλη του και «εκ παραδρομής» αναρτήθηκε η σχετική απόφαση στη Διαύγεια! Προφανώς η Δημοτική Αρχή του κ. Καλογιάννη διοικεί την πόλη «εκ παραδρομής»! Αναρωτιέμαι, υπάρχουν και άλλες τέτοιες «εκ παραδρομής» αποφάσεις στη Διαύγεια;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΠΚΑ
«Θα δυσαρεστήσουμε την κ. Καραλαριώτου γιατί φαντάζεται παρανομίες και δόλο εκεί που δεν υπάρχει. Ένα ανθρώπινο λάθος, που προέκυψε μέσα από φόρτο εργασίας (έναρξη σχολικού έτους μέσω Covid-19, εγγραφές σπουδαστών, κατάθεση αιτήσεων της προκήρυξης πλήρωσης θέσεων ΙΔΟΧ και παράλληλα όλη η διοικητική δουλειά που απαιτείται στο Δ.Ω.Λ.) είναι η αιτία της απόφασης αυτής» απαντά στις αιτιάσεις της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του Δ.Ω.Λ. και αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πάνος Σάπκας.
Η κ. Καραλαριώτου... «εκ παραδρομής», προσθέτει, ξέχασε να αναφέρει, ότι πριν ακόμη «καταγγείλει» το γεγονός, η απόφαση είχε ανακληθεί και ακυρωθεί λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της. Άλλωστε εξηγήθηκε αναλυτικά στο μέλος του Δ.Σ. που ανήκει στην παράταξή της κατά την επίσκεψή του στη Γραμματεία ότι η απόφαση αυτή αφορούσε την κατάθεση αιτήματος, η οποία γίνεται κάθε χρόνο, για έγκριση πραγματοποίησης προκήρυξης το 2021 της μόνης κενής θέσης του κλάδου των μουσικών που έχει ο ΟΕΥ του Δ.Ω.Λ. και όχι πρόσληψης προσωπικού από το παράθυρο. Παρόλα αυτά δεν έχει ληφθεί και δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά αυτή η απόφαση. Όσο για το πώς διοικούμε τον Δήμο η εμπιστοσύνη του κόσμου μάς δικαιώνει καθημερινά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass