Νέα 40 στέγαστρα σε στάσεις λεωφορείων

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ -ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΕ ΕΞΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 21:33

Την αντικατάσταση σαράντα στεγάστρων που βρίσκονται σε στάσεις λεωφορείων και την εγκατάσταση έξι νέων σε σημεία που δεν υπήρχαν, δρομολογεί ο Δήμος Λαρισαίων.


Συνολικά θα αναβαθμιστούν 46 στάσεις λεωφορείων με στόχο τη βελτίωση των εν λόγω υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορά το επιβατικό κοινό.
Συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποξήλωσης παλαιών στεγάστρων, εργασίες συντήρησης (καθαρισμός για την αφαίρεση ρύπων, γκράφιτι και διαφημιστικών – βαφή των μεταλλικών τμημάτων, τοποθέτηση στατικής σήμανσης της στάσης και αντικατάσταση πάνελ οροφής) καθώς και την προμήθεια –τοποθέτηση, αποκατάσταση του χώρου και τη σύνδεση των νέων στεγάστρων με το δίκτυο χαμηλής τάσης της ΔΕΗ, για την αναβάθμιση των στεγάστρων στάσεων του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας για τις ανάγκες του Δήμου Λαρισαίων.
Το έργο χρηματοδοτείται 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας», καθώς επίσης χρηματοδοτείται με 60.000 ευρώ από τον Δήμο Λαρισαίων.
Ο Δήμος προχωρά στην προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσας από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά από 22/09/2020 και ώρα 8:00 π.μ. έως 04/10/2020 και ώρα 15:00.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass