Τέσσερα νέα κρούσματα στη Λάρισα

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 15:36

Τέσσερα νέα κρούσματα από τα 11 συνολικά που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid-19, που ανακοίνωσε το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης.


Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid-19, από τα οποία ένα επέστρεψε πρόσφατα από άλλη γεωγραφική περιοχή και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 3 ακόμη αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (11.09.2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως.
Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 6 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 2 αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (13/09/2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, ενώ 3 ακόμη κρούσματα προσήλθαν και εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, δύο στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο. Τέλος ένα κρούσμα επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στο εξωτερικό και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων.
Ένα νέο κρούσμα καταγράφηκε και στην περιοχή της Καρδίτσας, που προσήλθε και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass