Σκληρή η πραγματικότητα για τους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 15:35

«Σε μια περίοδο όπου το εισόδημά μας έχει συντριβεί από το υψηλό κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές σε γάλα και κρέας, μόνο ως εμπαιγμός ακούγονται στα αυτιά των βιοπαλαιστών κτηνοτρόφων οι συνεχείς ανακοινώσεις-εξαγγελίες για την κτηνοτροφία από τους τοπικούς βουλευτές, κυρίως των κυβερνητικών της ΝΔ που παρουσιάζουν για μας μια εκτός πραγματικότητας κατάσταση και των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας των Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας που μέχρι και «λευκό χρυσό» αποκάλεσαν το γάλα».


Αυτό καταγγέλλουν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι της επαρχίας Ελασσόνας σε ανακοίνωσή τους και συμπληρώνουν: «Χωρίς ντροπή και οι μεν και οι δε μας κοροϊδεύουν, φτάνοντας στο σημείο να ισχυρίζονται ότι η καινούρια χρονιά θα είναι μια καλή χρονιά, μιας και θα πάρει λίγο τα πάνω της η τιμή του γάλακτος λόγω της αυξημένης ζήτησης και της μειωμένης διάθεσης σε αιγοπρόβειο γάλα. Τα λένε αυτά την ώρα που έρχεται το β’ κύμα της πανδημίας και εμείς ακόμη περιμένουμε το κουτσουρεμένο 4ευρο λόγω κορονοϊού (αφού εκβιαστήκαμε να πουλήσουμε κοψοχρονιά τα αμνοερίφια το Πάσχα και κερδοσκόπησαν οι βιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι) που στο τέλος θα είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό. Μάλιστα επειδή δεν έχουμε πάρει χρήματα δεν εντασσόμαστε στις πληττόμενες δραστηριότητες και είμαστε αποκλεισμένοι από το πρόγραμμα «Γέφυρα» με την προθεσμία να λήγει τέλος Σεπτεμβρίου».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «είναι μονόδρομος για μας, η οργάνωση της πάλης μας, το δυνάμωμα των Αγροτικών Συλλόγων, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΣΝΛ), της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και των αγώνων που βάζουν στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, την Ε.Ε. και τις κυβερνήσεις της, τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass