H Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε τo 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020

Προκρίθηκε στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων που θα διεξαχθεί στο Αμστερνταμ 4-5 Νοεμβρίου 2020

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 9:00

Τα GREEK BEST PRACTICE SAWARDS 2020 (Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών Εταιρειών Καθαρισμού) διοργανώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων και τη CINET (Διεθνής Επιτροπή Φροντίδας κλωστοϋφαντουργίας).


Η Carpet Clean Τσακνάκη από τη Λάρισα, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη δομή ικανή να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση του κορονοϊού κέρδισε τη διαδικτυακή εθνική προεπιλογή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2020, όπου θα διαγωνιστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες καθαρισμού από όλο τον κόσμο.
ΛIγα ΛOγια για την Carpet Clean ΤσακνAκη
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 από τον Τσακνάκη Αθανάσιο, εδρεύει στη Λάρισα στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. και εξυπηρετεί τον Νομό Λάρισας με παραλαβή και παράδοση κατ' οίκον. Μέχρι το 2007 λειτουργούσε σαν Βαφείο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία χρόνων οδήγησε στην απόφαση για επέκταση και στον τομέα του Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών το 2007 από τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Τσακνάκη. Το 2011 ιδρύθηκε το Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου (Laundry) και το 2018 προχώρησε στην επέκταση και στον τομέα των Επιτόπου Καθαρισμών Σαλονιών και Στρωμάτων με τη μέθοδο Βιοκαθαρισμού και Εξυγίανσης (Upholstery Clean), ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την υγειονομική κρίση που ζούμε. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και είναι μέλος των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών IICRC και WOOLSAFE, επίσης είναι μέλος του ΣΘΕΒ. Έχει επιδοτηθεί 5 φορές από προγράμματα ΕΣΠΑ που δίνουνε έμφαση στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την προστασία του Περιβάλλοντος και συνεχώς επενδύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και μεθόδων καθαρισμού που εξασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Τηλ. 2410-831.329, 2410-831.434.
Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass