Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 15:33

Οι παρουσίες του Μητροπολίτη Ιερώνυμου

Το πρόγραμμα της παρουσίας του Σεβ. Ιερωνύμου ανακοίνωσε η Μητρόπολη κι έχει ως εξής: Σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα τελέσει τον Αγιασμό Θυρανοιξίων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου παραλίας Στομίου. Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00

θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Κυπαρίσσου. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα πραγματοποιήσει Ιερατική Σύναξη στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα τελέσει τον Αγιασμό Θυρανοιξίων στον Ιερό Ναό Παναγίας Μαλεβής Ζαππείου. Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης και ακολούθως, θα τελέσει τον Αγιασμό ανακαινίσεως των χώρων του ενοριακού Συσσιτίου. Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα απονείμει τα πτυχία στο Φροντιστήριο Υποψηφίων Κατηχητών που εδρεύει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

 

Σύσκεψη σωματείων για την υγεία των εργαζομένων

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τα σωματεία των εργαζομένων και τους φορείς του νομού Λάρισας να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνει σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας με θέμα: «Η οργάνωση της πάλης για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων».
Στη σύσκεψη θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 

Συγκεντρώνονται τρόφιμα στο «Σπίτι της Αγάπης»
ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Το «Σπίτι της Αγάπης» στα Φάρσαλα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, σιτίζει καθημερινά 20 μερίδες φαγητό για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όποιος μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μπορεί να απευθύνεται καθημερινά από τις 8 - 10:30 π.μ. στα γραφεία Ρήγα Φεραίου 44 στα Φάρσαλα.

 

Συνελήφθη 23χρονος για ναρκωτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη ένας 23χρονος κάτοικος χωριού του Δήμου Κιλελέρ, κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.Α.Σ. «στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντος, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με νωπά φύλλα κάνναβης, βάρους 262,6 γραμμαρίων, έξι γυάλινα βάζα με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 192,6 γραμμαρίων, δύο κλώνοι φυτού κάνναβης προς αποξήρανση, ύψους 1,45 και 1,80 μέτρα αντίστοιχα, μία νάιλον συσκευασία με τρίμματα και σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, σε αύλειο χώρο της οικίας βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, έως 3,50 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

Στο Κ.Υ. Φαρσάλων το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Στο Παιδιατρικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων εξετάζονται καθημερινά μαθητές για τη συμπλήρωση των Ατομικών Δελτίων Υγείας Μαθητή κατά το πρωινό ωράριο λειτουργίας κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 24913-50035.
Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας (βιβλιάριο εμβολίων) και να έχουν συμπληρώσει τη 2η σελίδα του Δελτίου με το ατομικό ιστορικό του παιδιού για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

Θυρανοίξια στο Στόμιο παρουσία του Ιερώνυμου

To εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Στομίου καλεί όλους τους πιστούς στα θυρανοίξια του Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία η Θαλασσινή) στην πλατεία του Στομίου, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη και ώρα 19.00 παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.