Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκε η δημοπρασία

ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 19:40

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
«Δεν τίθεται θέμα έλλειψης ενδιαφέροντος για την αγορά του καταστήματος όπου σήμερα στεγάζεται η Εθνική Τράπεζα Τυρνάβου», υποστηρίζουν κύκλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοπρασία του περασμένου Σαββάτου δεν αναβλήθηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, αλλά λόγω των εκτάκτων καταστάσεων και της κακοκαιρίας και στον νομό Λάρισας.
Η δημοπρασία πώλησης του κτιρίου, όπου στεγάζεται σήμερα η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου και το οποίο εκποιείται και ανήκει στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Τυρνάβου, θα γίνει κανονικά στις 10 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Μητρόπολης με τις ίδιες προδιαγραφές εκείνες του περασμένου Σαββάτου και χωρίς καμία μείωση στην τιμή εκκίνησης. Για τον λόγο αυτόν θα εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση.
Η αρχική τιμή προς εκκίνηση του διαγωνισμού είναι το ποσό των 2.600 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (153,00 τ.μ.) του ισογείου καταστήματος. Σημειώνεται ότι η αρχική τιμή και η όποια τελική τιμή προκύπτει, έπειτα από τις έγγραφες και τις προφορικές προσφορές, περιλαμβάνει τόσο το ισόγειο Κατάστημα Κ-1 όσο και τον υπόγειο χώρο Υ-1.

Σχετικά Άρθρα