Εκτός Φαρσάλων τα βαρέα οχήματα

ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 21:23

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Αποκόπτεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, από τρεις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν προς τα Φάρσαλα, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών συντήρησης αποκατάστασης του οδικού δικτύου, εξαιτίας της πρόσφατης θεομηνίας που έπληξε την

περιοχή.
Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η διέλευση των βαρέων οχημάτων στο οδικό δίκτυο προς Φάρσαλα, από τον Βορρά (Νίκαια Λάρισας), από Ανατολικά (Μικροθήβες) και από Δυτικά (Ν. Μοναστήρι Δομοκού).
Πιο αναλυτικά, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. Λάρισας-Φαρσάλων-Δομοκού, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών συντήρησης αποκατάστασης του οδικού δικτύου, εξαιτίας της θεομηνίας.
Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. Λάρισας-Φαρσάλων-Δομοκού από τη χ/θ 5+000 έως τη χ/θ 57+000 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών συντήρησης, αποκατάστασης της ανωτέρω οδού, από ζημιές που προκλήθηκαν λόγω θεομηνίας και σε εκτέλεση σχετικών εγγράφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας/Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας/Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, από ώρα 10:00 χθες Παρασκευή (25-9-2020) και μέχρι πέρατος των εργασιών. Επίσης, απαγορεύεται η διέλευση των βαρέων οχημάτων στο οδικό δίκτυο από Μικροθήβες προς Φάρσαλα.
Της παραπάνω απαγόρευσης εξαιρούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία κ.λπ.). Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass