Αμέριστη η συμπαράσταση των Λαρισαίων στους πληγέντες

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Β. ΤΣΙΑΚΟ - ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2020 15:01

Στην Καρδίτσα βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης,

όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασ. Τσιάκο και στελέχη της δημοτικής αρχής, ενώ παραδόθηκαν και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.
Ο κ. Καλογιάννης που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Γ. Ζαούτσο ενημερώθηκε από τον κ. Τσιάκο για την κατάσταση της πόλης και για τις πολύ δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πλημμύρα. Ο κ. Τσιάκος αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχουν πλέον δημιουργηθεί, όπως στέγαση και σίτιση για πολλούς δημότες που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν όπως και για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος. Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για τα μέτρα ανακούφισης που εξήγγειλε η πολιτεία καταλήγοντας στην κοινή διαπίστωση, ότι χρειάζεται να υπάρχει σημαντικά μεγαλύτερη βοήθεια και κρατική μέριμνα από αυτή που ανακοινώθηκε. Τέλος ο δήμαρχος Καρδίτσας ευχαρίστησε τον κ. Καλογιάννη για την άμεση αντίδραση του Δήμου Λαρισαίων, ο οποίος αμέσως έσπευσε να στηρίξει με μηχανήματα και προσωπικό την προσπάθεια καθαρισμού της πόλης. Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο προς τη δημοτική αρχή αλλά και προς τους πολίτες που δοκιμάζονται. Επίσης υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα στηρίξει όσο χρειαστεί την προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή για τον επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα. Αμέσως μετά ο κ. Καλογιάννης και ο κ. Ζαούτσος συναντήθηκαν με εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΥΑΛ που βρίσκονται στην Καρδίτσα με τρία οχήματα (δύο υδροφόρες του Δήμου και ένα αποφρακτικό όχημα της ΔΕΥΑΛ) και συνδράμουν στο έργο των τοπικών αρχών. Να σημειωθεί τέλος ότι παραδόθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων σε εκπροσώπους των πληγέντων Δήμων της Καρδίτσας (Καρδίτσα, Μουζάκι, Αργιθέα) η σημαντική ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε από τους Λαρισαίους.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass