«Θα απέχουμε από συμβούλια διά περιφοράς ή τηλεδιάσκεψης»

ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2020 15:04

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων και επικεφαλής της παράταξης «Φαρσάλων Όραμα»

κ. Άρης Καραχάλιος, με επερώτηση - πρόταση που κατέθεσε προς τον Δήμο Φαρσάλων ζητά τη σύγκληση Δ.Σ. με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες της πλημμύρας, με σκοπό τη θέσπιση μέτρων αντιμετώπισής της και ανακούφισης των πληγέντων και τον καθορισμό των προτεινόμενων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης και των χωριών του Δήμου.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
κ.κ. Δήμαρχε και Πρόεδρε του Δ.Σ.,
Την Παρασκευή 25η Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα μετά τις καταστροφικές για τον Δήμο μας βροχοπτώσεις – πλημμύρες πόλης, χωριών και καλλιεργειών, λάβαμε πρόσκλησή σας για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 29η Σεπτεμβρίου διά περιφοράς / τηλεφωνικά και μάλιστα για δύο θέματα παντελώς άσχετα με το κυρίαρχο ζήτημα των ημερών που αφορά στον τόπο και στους δημότες μας.
Προβάλλει ως εξόφθαλμη και προσβλητική η υποβάθμιση και απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών του, ιδιαίτερα των παρατάξεων της μειοψηφίας, με την αποστέρηση της δυνατότητας συζήτησης και έκφρασης των απόψεων και προτάσεων. Η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και η συνεδρίαση διά ζώσης / με αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών του είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, κάθε δε αντίθετος ισχυρισμός και πρακτική από μέρους σας προβάλλει ως απόλυτη αυθαιρεσία, αντικρούει στους διαμορφωμένους αυτοδιοικητικούς κανόνες δημοκρατικότητας και αποτελεί κατακριτέα και καταδικαστέα διαδικασία. Είμαστε σταθερά αντίθετοι στην πρακτική που υιοθετείτε και επιχειρείτε να επιβάλλετε. Η δημοκρατικότητα των πεποιθήσεών μας δεν το ανέχεται και δεν το επιτρέπει.
Σας ερωτώ, λοιπόν, εάν και πότε έχετε την πρόθεση να προβείτε στην επιβαλλόμενη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα διά ζώσης / με αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών του και όχι τηλεφωνικά ή με τηλεδιάσκεψη, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις καταστροφικές συνέπειες της πλημμύρας της 18ης Σεπτεμβρίου, τη θέσπιση μέτρων αντιμετώπισής της και ανακούφισης των πληγέντων και τον καθορισμό των προτεινόμενων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης και των χωριών του Δήμου.
Τα μέλη της παράταξής μας, ανεπιφύλακτα, προτείνουμε την άμεση και διά ζώσης συνεδρίαση του Συμβουλίου. Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε και εγγράφως, ότι τόσο στην αυριανή (σ.σ. σήμερα 29/09) όσο και σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διά περιφοράς/τηλεφωνικά ή με τηλεδιάσκεψη δεν συμμετέχουμε και σας δηλώνουμε τη συνειδητή αποχή μας, καθόσον γίνονται πλέον χωρίς σοβαρή αιτία αλλά παντελώς αναίτια και προσχηματικά, με αδυναμία ουσιαστικής συμμετοχής και προφορικής ανταλλαγής απόψεων και επιχειρημάτων από τα μέλη του Συμβουλίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass