Παρέδωσε καθαριστικά για τους πληγέντες

ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2020 15:20
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου  επαρχίας Φαρσάλων Γιώργος Πιτσάβας  με τον γεν. γραμματέα Ιωάννη Τσούλη Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων Γιώργος Πιτσάβας με τον γεν. γραμματέα Ιωάννη Τσούλη

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκαν

ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Πιτσάβας και ο γεν. γραμματέας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κ. Ιωάννης Τσούλης, στο πλαίσιο επίσκεψης του κ. Τριαντόπουλου στην πόλη, για την ενημέρωση και τη διαδικασία αποζημίωσης των πληγεισών επιχειρήσεων από τη θεομηνία.
Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τη Διοίκηση του Συλλόγου ότι πέρα από τα μέτρα που έχει πάρει ήδη η Κυβέρνηση για την ενίσχυση των πληγεισών περιοχών, προσεχώς ανοίγει και η 4η φάση επιστρεπτέας προκαταβολής στην οποία έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλες οι επιχειρήσεις και υποσχέθηκε να δοθεί προτεραιότητα στις πληγείσες περιοχές. Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε πως το Υπουργείο Οικονομικών έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις σχετικά με την επιχορήγηση των επιχειρηματιών των πληττόμενων περιοχών σε άμεσο χρονικό διάστημα.
Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου ζήτησε να γίνει αύξηση των κονδυλίων προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη χρηματοδότηση όλων των μικρών επιχειρήσεων της περιοχής με προτεραιότητα τις πληγείσες, διότι μετά από τη θεομηνία όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη χρονική περίοδο μετά από τις καταστροφές που έχουν υποστεί όλες οι αγροτικές καλλιέργειες της επαρχίας Φαρσάλων.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ
Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Φαρσάλων στο πλαίσιο στήριξης των πληγέντων κατοίκων της Επαρχίας Φαρσάλων, το προηγούμενο Σάββατο παρέδωσε στους εκπροσώπους της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων σε αντιπροσωπεία του Συλλόγου ποσότητες καθαριστικών ειδών, τα οποία προμηθεύτηκε από τις επιχειρήσεις - μέλη του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου. Η κίνηση αυτήν αποτελεί ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους πληγέντες της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass