Ο Δήμος Τυρνάβου καθάρισε τον Τιταρήσιο

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ 10 ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ * ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 15:28

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Στον καθαρισμό του Τιταρήσιου προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου, απομακρύνοντας περίπου 10 τόνους ελαστικών που πέταξαν ασυνείδητοι δράστες στον ποταμό, μετά από συνεργασία της Δημοτικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος με την αντίστοιχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, μόλις ενημερώθηκε για τη ρύπανση του ποταμού, έδωσε εντολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Γκάτσο να επιληφθεί του θέματος. Ο αντιδήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέα Γιαννόπουλο, και τον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, κ. Σιμόπουλο, αφού εντόπισαν το σημείο όπου άγνωστοι δράστες πέταξαν -από μεγάλο ύψος- τα ελαστικά, ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες διάνοιξης, προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση των υπαλλήλων στην όχθη του ποταμού. Επί τρεις ημέρες τα συνεργεία του Δήμου έβγαζαν τα ελαστικά από τον Τιταρήσιο, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε εταιρεία ανακύκλωσης.
Στηλιτεύοντας την ασυνείδητη δράση επιτήδειων να πετάξουν ελαστικά στον Τιταρήσιο, ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, δήλωσε: «Καταγγέλλω την έλλειψη περιβαλλοντικής συνείδησης και σεβασμού στη φύση και την απαράδεκτη ενέργεια αγνώστων δραστών να πετάξουν ελαστικά στον Τιταρήσιο. Προχωρήσαμε, ως οφείλαμε και υπό αντίξοες συνθήκες, στον καθαρισμό του ποταμού. Είμαστε στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει άμεσα κι αυτό θα γίνει συλλογικά, με την ενεργοποίηση όλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass