Νέα καθίσματα σε 7 γήπεδα της Λάρισας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 16:50

Με ανακαινισμένες κερκίδες και νέα καθίσματα περιμένουν να υποδεχτούν το φίλαθλο κοινό στη μετά covid εποχή 7 αθλητικές εγκαταστάσεις στην Π.Ε. Λάρισας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε εργασίες ανακαίνισης στις κερκίδες των γηπέδων Μακρυχωρίου, Φαλάνης, Κουτσόχερου, Συκουρίου, Καλοχωρίου, Γόννων και Τσαριτσάνης.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό, αναβαθμίζουμε τα γήπεδα ποδοσφαίρου στη Π.Ε. Λάρισας και σε όλη τη Θεσσαλία και αποδίδουμε ασφαλείς και λειτουργικές εγκαταστάσεις σε αθλητές και φιλάθλους» τονίζει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
«Στηρίζουμε στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με το πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων. Ειδικά στην αναθεωρητική, μεταβατική εποχή που ζούμε ο αθλητισμός είναι αναγκαιότητα. Συμβάλλει στη σωματική υγεία και την ψυχική ισορροπία, δίνει διέξοδο στη νεολαία, καλλιεργεί τη συνεργασία και τον ανταγωνισμό προσφοράς» προσθέτει ο περιφερειάρχης.
Στα Γήπεδα Μακρυχωρίου, Συκουρίου, Τσαριτσάνης και Καλοχωρίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση χλοοτάπητα και αρδευτικού δικτύου, ενώ επιπλέον στο Καλοχώρι έχουν ανακαινιστεί πλήρως τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass