Χτύπησε οδηγό μοτοσικλέτας και την εγκατέλειψε

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2020 15:57

Την περαιτέρω διερεύνηση - στο πλαίσιο της προανάκρισης - ενός παράδοξου τροχαίου ατυχήματος με θύμα μία 24χρονη γυναίκα διέταξε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», σημειώθηκε περασμένα μεσάνυχτα προχθές βράδυ

όταν ο 44χρονος Λαρισαίος οδηγός Ι.Χ. ενώ κινούνταν επί της οδού Γεωργιάδου (με κατεύθυνση προς την οδό Ολύμπου), κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, έχοντας σταθμεύσει προσωρινά άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα και οδηγούσε μία 24χρονη Αλβανίδα υπήκοος, κάτοικος Λάρισας.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η 24χρονη. Ο οδηγός ωστόσο του Ι.Χ. αποχώρησε από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος χωρίς να δώσει τα στοιχεία του, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, εντοπίζοντας στη συνέχεια τον 44χρονο Λαρισαίο και να ακινητοποιούν το όχημά του. Ο 44χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ενώ η οδηγός της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass