Κοντά σε εργαζομένους και διοίκηση

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2020 18:27

Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας επισκέφθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και της διοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό είχε συνάντηση με τη διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Νέλλη Καφέ και τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας ν. Λάρισας Ζήση Δότα.
Ο ρόλος που καλείται πλέον να διαδραματίσει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας είναι ακόμα πιο σημαντικός, καθώς ο κορονοϊός - που πλήττει το σύνολο της χώρας - έχει αυξημένη επίπτωση στην περιοχή μας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Θανάσης Παιδής ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους εργαζομένους, όσο και τη διοίκηση, σε ό,τι αφορά στην άσκηση των καθηκόντων τους. Παράλληλα, υπογράμμισε την πρόθεσή του να στηρίξει, για ακόμα μία φορά, με όλες του τις δυνάμεις τη δομή υγείας με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους συμπολίτες.
Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Αρχικά θέλω να πω από καρδιάς συγχαρητήρια στους εργαζομένους και στη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας για όσα προσφέρουν, υπό δύσκολες συνθήκες, στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Πράγματι, πρόκειται για λειτούργημα που σε πολλές περιπτώσεις χαρίζει ζωή και αυτό καθιστά το έργο τους εξαιρετικό. Πλέον, λόγω του κορονοϊού, οι ανάγκες αυξάνονται σημαντικά. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε όλα τα επίπεδα, καλείται να φέρει σε πέρας αυτήν την κρίσιμη αποστολή. Καθώς γνωρίζουμε τους ανθρώπους που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, είμαστε βέβαιοι πως για ακόμα μία φορά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία του πολίτη και ευρύτερα της κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass