Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2020 15:16

Διαδικτυακό συμπόσιο καθηγητών Αγγλικής
Διαδικτυακό συμπόσιο που οργανώνει ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας (ETAL) με το TESOL Greece, υπό την αιγίδα του Larissa Learning City, για καθηγητές Αγγλικών. Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, καθώς και τις περιλήψεις των ομιλιών υπάρχουν στο blog του Συλλόγου http://etal-lar.blogspot.com και στην ιστοσελίδα του TESOL Greece.
Το συμπόσιο θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

 

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις σε παιδικούς σταθμούς για μαθήματα κολύμβησης
Μέχρι και αύριο Δευτέρα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για δωρεάν μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, γεννηθέντα το έτος 2017. Σύμφωνα με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και τη Δ/νση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων οι αιτήσεις υποβάλλονται στον παιδικό σταθμό φιλοξενίας του παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή τις ώρες 2:30 μ.μ.-15:00 και Πέμπτη τις ώρες 14:30 -15:30 στο Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας.

 

Αιμοδοσία στην πλατεία Νεάπολης
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η 1η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία της Νεάπολης.
Το συμβούλιο της κοινότητας καλεί τους κατοίκους, εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass