Καθαρισμοί και συντηρήσεις σε χώρους πρασίνου

ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2020 15:42

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, υπό την επίβλεψη και τον σχεδιασμό των αρμόδιων αντιδημάρχων κ. Γιώργου Κατσιούρα και Ιωάννη Νάνο.


Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και προχθές Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, τα συνεργεία του Δήμου συντονισμένα πραγματοποίησαν καθαρισμούς και καλλωπισμούς κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Γεράνειας, Κοκκινόγης, Λυκουδίου, Κλεισούρας, Στεφανοβούνου, Γαλανόβρυσης καθώς και στην ορεινή Καρυά.
Σημαντικό γεγονός αποτελεί πλέον ο προγραμματισμός σε όλες τις κοινότητες για το πλύσιμο των κάδων τόσο για τα απορρίμματα όσο και για την ανακύκλωση. Αυτήν την εβδομάδα το καδο-πλυντήριο ξεκίνησε από την Κοινότητα Αζώρου, Βαλανίδας, Κλεισούρας, Κοκκινόγης, Λόφου, Ασπρόχωμα και συνέχισε σε Λιβάδι.
Συνεργεία επίσης εργάστηκαν συντονισμένα στην πόλη της Ελασσόνας για τις εξής εργασίες:
Καλλωπισμό και κλάδεμα στον παραποτάμιο δρόμο και στην κοίτη του ποταμού στο ύψος της Λαϊκής Αγοράς, ολοκλήρωση εργασιών στη νησίδα που βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς επίσης και σε μεγάλο τμήμα της γύρω περιοχής του Βαροσίου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στη διασταύρωση Δρυμού - Ελασσόνας.
Κλάδεμα, καλλωπισμός και καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ελασσόνας, στον δρόμο από το Σιταροπάζαρο ως τον Προφήτη Ηλία, καθώς και στα γήπεδα που βρίσκονται εκεί.
Έγινε καθαρισμός και κλάδεμα στο πάρκο του Αγ. Αρσενίου καθώς και καθαριότητα στην οδό Οικονόμου και στο ύψος του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
Ταυτόχρονα, συνεργείο με ξυλουργούς συνεχίζει συντηρήσεις όπου κρίνεται απαραίτητο, όπως παγκάκια κ.ά. και ηλεκτρολόγοι συνεχίζουν τις συντηρήσεις στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού.
Επισημαίνεται εκ νέου, πως φορτηγό σε όλη την πόλη της Ελασσόνας μάζευε ογκώδη αντικείμενα. Προς διευκόλυνση όλων, καλό θα ήτανε οι πολίτες να ενημερώνουν την υπηρεσία στο τηλέφωνο 24930-24.970, πριν την τοποθέτηση αυτών δίπλα στους κάδους, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η συγκομιδή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass