Αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου από τους «Ενεργούς Πολίτες»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 18:40

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν αγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00.


Από την Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει άπορες οικογένειες. Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των «ΕνΠοΛ», έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
Ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο, ρύζι, μέλι, ρεβίθια, φακές, φασόλια, τραχανάς, βιολογική λιωμένη πιπεριά, τσάι, ρίγανη, σύκα, παστέλι σύκου.
Την ημέρα της διάθεσης, στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης, θα εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που συστήνουν οι Αρχές, τα οποία θα πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά, γιατί προέχει η ασφάλεια όλων μας!
Τρόπος παραγγελιών λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό:
1.Μεσω της ιστοσελίδας των Εν.Πο.Λ. www.energw.gr
2.Με email στο paraggelies.stegh@gmail.com
3.Στα τηλέφωνα: 2413-011.972, κιν. 6909-566.709 κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας από Δευτέρα ως Παρασκευή 10 -12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα εκτός Τρίτης και Πέμπτης.
* Για εξαιρετικές περιπτώσεις πολιτών που αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους ηλεκτρονική παραγγελία και μόνο αυτοί, θα μπορούν να προσέλθουν στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37, κατά τις ώρες λειτουργίας του, φορώντας απαραιτήτως μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass