Ο Γ. Φιλίππου στην προεδρία των ιδιοκτητών συνεργείων ΙΧ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 15:05

Ο Γεώργιος Φιλίππου θα είναι για την επόμενη τριετία ο νέος πρόεδρος στον Σύλλογο

Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων ν. Λάρισας. Ο κ. Φιλίππου, ταμίας στην προηγούμενη θητεία, αναλαμβάνει τη θέση του Δημ. Παληογιάννη, που μετά από μετά από 20 χρόνια συνδικαλιστικής δράσης και 13 χρόνια παρουσίας στην προεδρία του συλλόγου αποχώρησε, μη συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία. Ο κ. Παληογιάννης θα συνεχίσει να κρατά τη θέση του προέδρου της ΟΕΒΕΛ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της θητείας του... Το νέο 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές συγκροτήθηκε χθες, σε ειδική συνεδρίαση στα γραφεία του συλλόγου ως εξής: Πρόεδρος Φιλίπου Γεώργιος, αντιπρόεδρος Διαμάντης Βασίλης, γραμματέας Παπαδόπουλος Βασίλης, ταμίας Βλιώρας Λάμπρος και μέλος Λιάνος Γεώργιος.
 Η νέα διοίκηση ευχαρίστησε όλα τα μέλη που στηρίζουν τον σύλλογο και τόνισε πως πρωταρχικό μέλημα θα έχει τη σύσφιξη σχέσεων.
Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους νέους συνάδελφους για τη συμμετοχή τους στον σύλλογο όχι μόνο γιατί τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά, αλλά και γιατί οι δρομολογούμενες εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου απαιτούν τη συμμετοχή όλων.
Παρενθετικά να θυμίσουμε πως τον τοπικό σύλλογο θα αντιπροσωπεύουν στην τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) οι Γ. Φιλίππου, Χαρ. Μπατζογιάννης, Βασ. Διαμάντης, Βασ. Παπαδόπουλος, Γιώργ. Σακελλαρόπουλος και Λάμπρ. Βλιώρας. Αντιπρόσωποι στην κλαδική ομοσπονδία (ΕΟΒΕΑΜΜ) θα είναι οι Γ. Φιλίππου, Χαρ. Μπατζογιάννης, Βασ. Παπαδόπουλος και Λαμπρ. Βλιώρας.

Γ.Ν.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass