Νεκρός 22χρονος πρόσφυγας

ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΣΤΙΑ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 34ΧΡΟΝΟΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 21:05

Νεκρός από μαχαίρωμα στην καρδιά βρέθηκε νωρίς χθες το βράδυ 22χρονος πρόσφυγας από τη Συρία, κοντά στον ξενώνα αστέγων του Δήμου στους Αμπελοκήπους.


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, προηγήθηκε καβγάς μεταξύ θύματος και δράστη, γύρω στις 8.30 το βράδυ, όταν ο πρώτος, συνοδευόμενος από 3 φίλους του,  επισκέφθηκε τον δεύτερο στον ξενώνα -στον οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες μέσω του Προγράμματος «Εστία»- σε πάροδο της οδού Γεωργιάδου. Οι δύο άνδρες, είχαν έντονη λογομαχία, για άγνωστο λόγο, η οποία κατέληξε στο φονικό μαχαίρωμα.
Όπως δήλωσε στην «Ε» η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, -και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις της- το θύμα φέρει ένα θανατηφόρο τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο στην καρδιακή χώρα, ενώ υπάρχουν και κακώσεις στο πρόσωπο. Τα παραπάνω ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι μεταξύ των δύο ανδρών, προηγήθηκε συμπλοκή.
Επιτόπου, έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ και της «ΔΙΑΣ» έκαναν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Αρχικά έγιναν προσαγωγές υπόπτων και αργά το βράδυ, συνελήφθη 34χρονος Ιρακινός ως βασικός ύποπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για πρόσφυγα που διαμένει σε άλλη Δομή της Λάρισας. Να σημειωθεί ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Λάρισας -που ερευνά τη υπόθεση- εξετάζεται και το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ατόμων, ενώ από την πρόοδο της έρευνας αναμένεται να ριχθεί φως και στα αίτια που προκάλεσαν το φονικό. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστές σήμερα.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass