Εγκαινιάστηκε ιερός ναός στο Ρήγαιο Φαρσάλων

ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2020 15:19
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος κατά την ακολουθία των εγκαινίων, μπροστά στον «Τάφο και Θρόνο» του Ιησού, στον νέο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ρήγαιο Φαρσάλων Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος κατά την ακολουθία των εγκαινίων, μπροστά στον «Τάφο και Θρόνο» του Ιησού, στον νέο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ρήγαιο Φαρσάλων

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Εγκαινιάστηκε το Σάββατο, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ρήγαιο Φαρσάλων χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεος, ο οποίος τέλεσε την ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού.


Την παραμονή των εγκαινίων, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, κόμισε μαρτυρικά λείψανα Αγίων της Εκκλησίας μας και στη συνέχεια, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού των Εγκαινίων.
Ανήμερα των εγκαινίων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονίαν του Διακόνου Ιωάννου Κατσαούνη, ο οποίος θα διακονήσει στο συγκεκριμένο χωριό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass