Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Νοε 2020 15:04

Νέα διοίκηση στον Σύλλογο Γυναικών Αχιλλείου Φαρσάλων

Νέο συμβούλιο αναδείχθηκε μετά από εκλογική διαδικασία και αρχαιρεσίες στον

Σύλλογο Γυναικών Αχιλλείου-Φαρσάλων «Η ΘΕΤΙΔΑ» .Το νέο συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία και είναι το εξής: Πρόεδρος: Χαμορούσου Κωνσταντίνα, αντιπρόεδρος: Βυσσαροπούλου Κωνσταντίνα, ταμίες: Ζαγούλα Δήμητρα, Σίμου Ευαγγελία, Γραμματέας: Κόκκαλη Ζωή, μέλη: Ζάχαρη Ευαγγελία, Ιακωβάκη Χριστίνα.

 

«Υπάρχουν ευθύνες για τις καταστροφές του Ιανού»
ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Στον τοπικό Τύπο δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ανταπόκριση στην οποία συνοψίζονταν η «απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τον “Ιανό”» της Περιφέρειας, η οποία δόθηκε από τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό και τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο και υπηρεσιακά στελέχη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας επισημαίνοντας: «Ο αγαπητός Περιφερειάρχης, με το γνωστό του ύφος, ήταν κατηγορηματικός στο ότι οι συνέπειες του «πρωτόγνωρου» «φαινόμενου του αιώνα», δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν, αφού ούτε είχαν προβλεφθεί από τους ειδικούς με την επικαιροποίηση των σχεδίων διαχείρισης κινδύνου πλημμυρών που έγινε το 2018, και, όποια έργα είχαν προταθεί έγιναν, αλλά δεν απέδωσαν λόγω της έντασης του φαινομένου. Επομένως, σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια, όλα έγιναν καλά και για όλα έφταιξε ο κακός καιρός. Όλες οι άλλες απόψεις και η κριτική που ασκήθηκε ήταν «φιλολογίες και παραφιλολογίες». Ας δούμε όμως εάν είναι ακριβώς έτσι, ή εάν ο απολογισμός που έγινε μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, κατέληξε σε συμπεράσματα που είναι ωραιοποιημένα και δεν έχουν μεγάλη σχέση με την αλήθεια. Κατ’ αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε εάν είχε προβλεφθεί έγκαιρα τα φαινόμενο του «Ιανού». Όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα Ανάπτυξης στις 29-9-20 το φαινόμενο είχε προβλεφθεί έγκαιρα από το Αστεροσκοπείο Αθηνών, το οποίο είχε προβλέψει από τις 13 Σεπτεμβρίου ύψη βροχής πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που αντιστοιχούν σε περίοδο αναφοράς Τ=50 χρόνια. Επομένως, αμέσως τίθεται το ερώτημα τι επιχειρησιακό προγραμματισμό έκανε η Περιφέρεια στις ημερομηνίες από 13-9 έως 18-9 σε ό,τι αφορά την ενημέρωση των πολιτών και την προετοιμασία του μηχανισμού αντιμετώπισης των συνεπειών στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η απάντηση δυστυχώς είναι ότι ή δεν αντιλήφθηκε την πρόβλεψη ή την αντιλήφθηκε και δεν έκανε τίποτα. Και στις δύο περιπτώσεις οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες, με δεδομένο ότι χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές. Η μονότονη προσφιλής μέθοδος να μιλάμε για «πρωτόγνωρα φαινόμενα» για την αποφυγή των ευθυνών πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Μετά τις πλημμύρες στη Μάνδρα και την Εύβοια συνεχίζουμε να μιλάμε για «πρωτόγνωρα φαινόμενα»;
Ας έρθουμε όμως και σε πιο συγκεκριμένα θέματα που δεν μπορεί να γνωρίζει ο απλός πολίτης σχετικά με τις δυνατότητες που είχε διαχρονικά η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Κατ’ αρχήν, πρέπει να θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο που τα προβλήματα λόγω της κλιματικής αλλαγής είναι σε άμεση προτεραιότητα. Ήδη η χώρα έχει καταρτίσει Εθνικό Σχέδιο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή το οποίο άρχισε να εξειδικεύεται στις περιφέρειες. Επομένως δεν μπορούμε να τα αποδίδουμε όλα στον κακό καιρό, απαλλάσσοντας τους αρμόδιους από τις ευθύνες τους. Εάν δει κανείς τους επικαιροποιημένους χάρτες κινδύνου πλημμυρών των σχεδίων διαχείρισης κινδύνου πλημμυρών με αντικειμενικότητα και όχι επικοινωνιακή ωραιοποίηση, οι περιοχές που πλημμύρισαν είχαν προβλεφθεί με τους επικαιροποιημένους χάρτες σε άριστο βαθμό, όπως επιβεβαιώθηκε από τις δορυφορικές εικόνες που λήφθηκαν μετά την εκδήλωση του φαινομένου.
Από τους επικαιροποιημένους χάρτες επικινδυνότητας πλημμύρας, που συντάχθηκαν μαζί με το Σχέδιο Διαχείρισης Πλημμυρών το 2018, φαίνεται ότι και στους παραπόταμους του Πηνειού, όπως ο Ενιπέας, ο Καλέντζης, ο Καράμπλαλης, ο Ιταλικός κ.λπ. που διαρρέουν τους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων εμφανίζουν πλημμυρικά φαινόμενα με σημαντικά ύψη πλημμυρικών σταθμών. Στα περισσότερα από αυτά τα ποτάμια οι όποιες επεμβάσεις από την Περιφέρεια γίνονταν μετά από τοπικές πλημμύρες, όπως για παράδειγμα στα ρέματα των Δήμων Τυρνάβου, Ελασσόνας, ΠΕ Τρικάλων - Καρδίτσας - Λάρισας που τα φαινόμενα αυτά επαναλαμβάνονται σχεδόν ανά 2-3 χρόνια από το 2008 και μετά. Σημειώνεται δε ότι ο κ. Περιφερειάρχης κατά την έγκριση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε) του «Σχεδίου Διαχείρισης των Κινδύνων Πλημμύρας του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας (EL08), η οποία προέβλεπε και τις απαιτούμενες ενέργειες για τον περιορισμό των κινδύνων αυτών, αναγνώριζε την πληρότητα του Σχεδίου διαχείρισης κινδύνου πλημμυρών, γι’ αυτό και την ενέκρινε. Όμως από αυτά που προέβλεπε η Σ.Μ.Π.Ε. δεν υλοποίησε τίποτα, ούτε καν εκείνα που δεν απαιτούσαν τεχνικά έργα, αλλά απλές δράσεις σχετικά με την ετοιμότητα απέναντι σε τέτοιους κινδύνους. Σημειώνεται ότι την ημέρα εκδήλωσης του φαινομένου (18/9/2020) κανένας δεν ενημερώθηκε έγκαιρα και κανένας μηχανισμός δεν είχε ενεργοποιηθεί. Τα δε έργα που ανέφερε στον απολογισμό ο κ. Περιφερειάρχης αντιμετωπίζουν τοπικά τα πλημμυρικά φαινόμενα και δεν παρέχουν ουσιαστική προστασία στο σύνολο της κάθε υδρολογικής λεκάνης. Αποτελούν ημίμετρα και ουσιαστικά τη μηδενική λύση που αναφέρει η ΣΜΠΕ. Τα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά έργα που υπάρχουν στη Θεσσαλία απαιτούν συντήρηση και επικαιροποίηση προκειμένου να είναι αποτελεσματικά, σύμφωνα με τα ΣΔΚΠ. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια, η οποία αναδεικνύει και τις ευθύνες της Περιφέρειας και των σχετιζόμενων Δήμων για την ανυπαρξία στην ουσία οργανωμένου σχεδίου διαχείρισης των πλημμυρών και γενικότερα την υποτίμηση των προβλημάτων που λόγω της κλιματικής κρίσης δυστυχώς θα είναι συχνά και όχι «πρωτόγνωρα».

 

«Να απέχουν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί από την ηλεκτρονική ψηφοφορία»

ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Να απέχουν από την ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκπαιδευτικοί, ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας και ταυτόχρονα απευθύνει κάλεσμα στις εφορευτικές επιτροπές να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Σε ανακοίνωσή του προειδοποιεί για χρήση κάθε πρόσφορου νομικού μέσου για να μην πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στο πλαίσιο υλοποίησης της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» κατατέθηκαν οι δηλώσεις απόσυρσης των ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών που είχαν υποβάλει αιτήσεις υποψηφιότητας για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια Κ.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Θεσσαλίας και Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας.
Η κίνηση αυτή αποτελεί απάντηση στην αδιάλλακτη και αδιέξοδη τακτική της Υπουργού Παιδείας η οποία παραμένει αμετακίνητη στην αντιδημοκρατική της μεθόδευση, για επιβολή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε διενέργεια των εκλογών ανάδειξης των αιρετών όταν θα υπάρξουν οι ευμενείς υγειονομικές συνθήκες που θα καταστήσουν τη διενέργειά τους ασφαλή, με τη διά ζώσης παρουσία των συναδέλφων και όχι με ηλεκτρονικό τρόπο, σε εργάσιμη ημέρα χωρίς άδεια και έως τότε να παρατείνουν τη θητεία των νυν αιρετών.
Σε διαφορετική περίπτωση, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., επιφυλάσσεται για τη χρήση κάθε προβλεπόμενου πρόσφορου νομικού μέσου προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική ψηφοφορία και να μην νομιμοποιηθεί σε κανένα επίπεδο.
Δεν θα συναινέσουμε στον ευτελισμό του θεσμού του αιρετού και τη λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων χωρίς καμία παρέμβαση του κινήματος και έκφραση των διεκδικήσεων των εργαζομένων.
Η προσπάθεια να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος θα πέσει στο κενό».

 

Μέτρα στήριξης της τοπικής οικονομίας από τον Δήμο

Η «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ…

Προτάσεις για την ανακούφιση της τοπικής οικονομίας λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων καταθέτει η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν».
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Η αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην πόλη της Λάρισας ήταν δεδομένο ότι θα σηματοδοτήσει τον ερχομό νέων μέτρων και μάλιστα στην πιο σκληρή τους μορφή, αυτή του τοπικού lockdown. Το μεγάλο όμως ζητούμενο για την πόλη είναι να αντέξει η τοπική οικονομία, με μέτρα που θα στοχεύουν στην οικονομική ενίσχυση της εστίασης από την κεντρική εξουσία με αναστολή των οικονομικών υποχρεώσεων του κλάδου εστίασης προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με πάγωμα των δόσεων δανείων προς τις τράπεζες, με μείωση ενοικίων, με αναστολή κάθε είδους μέτρων αναγκαστικής είσπραξης (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, δεσμεύσεις λογαριασμών) που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί για χρέη προς το δημόσιο και ιδιώτες μέχρι το τέλος του έτους, απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και επιχείρησης και με γενναίες εφάπαξ χρηματοδοτήσεις ανά επιχείρηση αλλά και με μέτρα που θα ανακουφίσουν την κατάσταση από τον Δήμο Λαρισαίων. Επίσης ο Δήμος πρέπει και μπορεί να ανακουφίσει και τις επιχειρήσεις που παραμένουν ενεργές - λιανεμπόριο και παροχή υπηρεσιών.
Ως δημοτική παράταξη προτείνουμε τα εξής:
- Μηδενικά δημοτικά τέλη και χρεώσεις για χρήση κοινόχρηστων χώρων για όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις της Λάρισας όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού.
- Μείωση τουλάχιστον 50% των χρεώσεων σε όλους τους χώρους στάθμευσης.
- Άνοιγμα της διέλευσης στις οδούς Βενιζέλου - Φιλελλήνων - Μεγάλου Αλεξάνδρου, για τη διευκόλυνση της κίνησης στο κέντρο.
- Για την ταυτοποίηση του όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερου αριθμού των κρουσμάτων, να αγοραστούν και να διαμοιρασθούν από τον Δήμο τουλάχιστον 10.000 “rapid tests” τα οποία θα γίνουν μέσα σε 2 εβδομάδες σε δομές, χώρους και πληθυσμιακές ομάδες που θα αποτελούν αντιπροσωπευτικά και σοβαρά δείγματα μέτρησης.
- Πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων πολιτών.
- Χορήγηση όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους στον Δήμο με άμεση προτεραιότητα στην καθαριότητα, αμαξοστάσιο και κοινωνικές δομές.
- Δωρεάν διαγνωστικά τεστ για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο.
- Άμεσα μέτρα για την ελάττωση του συνωστισμού σε σχολεία, χώρους εκπαίδευσης και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
- Ενεργοποίηση του 404 Σ.Ν. Λάρισας ως Νοσοκομείο Αναφοράς για κρούσματα Covid-19 ώστε να αποσυμφορηθούν τα άλλα δύο νοσοκομεία.
Μόνο Ενωμένοι, αποφασιστικοί και διεκδικητικοί θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τις συνέπειες αυτού του ολέθρου τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ελέγχους στατικότητας παλαιών κτιρίων της Λάρισας ζητά η «ΠΡΑΞΙ»

ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για το αν έχει ελεγχθεί η στατικότητα των παλαιών κτιρίων της Λάρισας.
Στην ερώτηση, που συνυπογράφουν ο επικεφαλής της Παράταξης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Όπως καλά γνωρίζετε η χώρα μας είναι σεισμογενής και δυστυχώς, παρά το γεγονός πως σε γενικές γραμμές η αντισεισμική προστασία λειτουργεί ικανοποιητικά, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις, όπως προ ημερών στη Σάμο, που παλαιά και ετοιμόρροπα κτίρια μπορούν να προκαλέσουν τραγωδίες.
Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων έχουν ελέγξει τη στατικότητα των παλαιών κτιρίων της πόλεως, και ποιες παρεμβάσεις γίνανε σε όσα από αυτά κρίθηκαν ετοιμόρροπα».

 

Πανήγυρη Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως, του θαυματουργού, και πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Αχιλλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα:
- Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα διαβαστούν οι Χαιρετισμοί στον Άγιο Νεκτάριο.
- Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, 7.30 το πρωί, θα ψαλεί ο πανηγυρικός Όρθρος του αγίου και η Θεία Λειτουργία.
- Στις 5.00 το απόγευμα θα ψαλεί ο μεθέορτος Εσπερινός και η Παράκληση στον άγιο Νεκτάριο.
Σημ.: Σε όλες τις ιερές Ακολουθίες θα τίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο του θαυματουργού λειψάνου του αγίου Νεκταρίου.

 

 Με ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών στον Δήμο Κιλελέρ

Μόνο οι εξαιρετικά επείγουσες συναλλαγές των πολιτών, πραγματοποιούνται διά ζώσης στον Δήμο Κιλελέρ, όπως ανακοινώθηκε, λόγω των μέτρων για την πανδημία που ισχύουν στην ΠΕ Λάρισας.
Οι υπόλοιπες συναλλαγές των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Κιλελέρ θα γίνονται ύστερα από προσυμφωνημένο ραντεβού ή ηλεκτρονικά.
Οι δημότες για να εξυπηρετηθούν μπορούν να καλούν τις υπηρεσίες και τα τμήματα του Δήμου στα παρακάτω τηλεφωνικά νούμερα:
-Δημαρχείο Νίκαιας
2413-507.200
-Δημαρχείο ΔΕ Αρμενίου
2413-505.600
-Δημαρχείο ΔΕ Κιλελέρ
2413-505.800
-Δημαρχείο ΔΕ Κραννώνα
2413-505.500
-Δημαρχείο ΔΕ
Πλατυκάμπου
2413-507.300
-Τεχνική Υπηρεσία
2413-507.213
-Οικονομική Υπηρεσία
2413-507.250
-Διοικητικές Υπηρεσίες
2413-507.237
-Καθαριότητα, Ανακύκλωση, Πράσινο 24235-07.243
-Αγροτική Ανάπτυξη
2410-921.330
-Τμήμα Προγραμματισμού
2413-507.222
-Πολιτιστικός Οργανισμός, Κοινωφελής Επιχείρηση
2410-922.122
-Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Παιδικός Σταθμός)
2410-922.111
-ΚΕΠ Νίκαιας 2413-507.410
-ΚΕΠ Αρμενίου
2413-505.607
-ΚΕΠ Κιλελέρ 2410-731.647
-ΚΕΠ Κραννώνα
2410-751.036
-ΚΕΠ Πλατυκάμπου
2410-972.550
-ΔΕΥΑΚ 2410-972.780
-Γραφείο Αδειοδοτήσεων
2413-507.476
-Βοήθεια στο Σπίτι
2413-507.318.
«Ο Δήμος Κιλελέρ τηρεί και εφαρμόζει με σχολαστικότητα, από την πρώτη φάση της εμφάνισης του Covid-19 και μέχρι σήμερα, όλες τις προβλέψεις, τα μέτρα προστασίας (προμήθεια αντισηπτικών, μασκών κ.λπ.) και τα πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο για την εργασία των υπαλλήλων όσο και των δημοτών που επισκέπτονται τις δημοτικές υπηρεσίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δύο δρομολόγια ΚΤΕΛ προς τη Θεσσαλονίκη

Μόνο δύο δρομολόγια από Λάρισα προς τη Θεσσαλονίκη και ισάριθμα αντίστροφα θα εκτελούνται από σήμερα με το υπεραστικό ΚΤΕΛ.
Οι ώρες αναχώρησης είναι στις 9 το πρωί και στις 3 μ.μ., ενώ από τη Θεσσαλονίκη προς Λάρισα θα αναχωρούν στις 11 π.μ. και στις 5 μ.μ.

 

Σαρανταλείτουργο στον Αγιο Αχίλλιο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 24 Δεκεμβρίου θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο Ιερό Σαρανταλείτουργο.
Κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του Αγίου Σαρανταημέρου, θα τελούμε τη Θεία Λειτουργία, για την καλύτερη προετοιμασία των πιστών ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και για να μνημονεύουμε τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων αδερφών μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass