ΦΑΡΣΑΛΑ

Για λίγους και από μακριά η Λαϊκή

Δημοσίευση: 09 Νοε 2020 15:44

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Στο πλαίσιο λειτουργίας των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας που ελήφθησαν από την Πολιτεία, στο πλαίσιο ελέγχου και περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, για το διάστημα από 7/11/2020 έως 30/11/2020, ο Δήμος Φαρσάλων ανακοινώνει μια σειρά

μέτρων λειτουργίας για τη λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στα Φάρσαλα ως εξής:
α) Στη λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτή, σύμφωνα με την άδειά τους, θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες) και με αναστολή της δραστηριότητας των βιομηχανικών ειδών (ένδυση, υπόδηση, λευκά είδη, φο μπιζού, υαλικά, πλαστικά είδη κ.ά.).
β) Με ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα πέντε (5) μέτρα.
γ) Οι δραστηριοποιούμενοι πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) στη λαϊκή αγορά του Δήμου Φαρσάλων θα προσέρχονται σύμφωνα με την επισυναπτόμενη κατάσταση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και στο εξής.
δ) Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους (πωλητές/καταναλωτές/κοινό), καθώς και η τήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων, όπως και η διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε (5) ατόμων.
Συστήνεται στους πωλητές να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, τα μέτρα ατομικής προστασίας και να διαθέτουν απολυμαντικό υγρό για χρήση από το κοινό. Επίσης, να τηρούν απαρέγκλιτα τον κανονισμό καθαριότητας και ιδιαίτερα με το πέρας της λαϊκής να συγκεντρώνουν το σύνολο των απορριμμάτων σε κλειστές σακούλες ή κουτιά. Στον χώρο της λαϊκής αγοράς, από νωρίς το πρωί, θα βρίσκεται κλιμάκιο της Υπηρεσίας, το οποίο θα τοποθετεί τους εκθέτες και θα μεριμνά για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass