Σύντομες Εκκλησιαστικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Νοε 2020 15:25

Η λειτουργία των γραφείων της Μητρόπολης
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, από σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου τα γραφεία της, καθώς και το Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων θα λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10.00 έως τις 13.00, και μόνο κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2410-617.685 και μέσω email (info@imlarisis.gr). Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Ιωαννίνων - 41334 - Λάρισα Τηλ. 2410-617.685

 

Τιμάται ο Αγ. Νεκτάριος στον Αγ. Αχίλλιο
Σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η Εκκλησίας μας τιμά τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως, του θαυματουργού και πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός ναός του Αγ. Αχιλλίου. Σήμερα στις 7.30 πρωί το πρωί θα ψαλεί ο πανηγυρικός Όρθρος του Αγίου και η Θεία Λειτουργία. Στις 5 το απόγευμα θα ψαλεί ο μεθεόρτιος εσπερινός και η παράκληση στον Άγιο Νεκτάριο. Σε όλες τις ιερές ακολουθίες θα τίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο του θαυματουργού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

 

Κάθε μέρα λειτουργία στον Αγ. Αχίλλιο
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 24 Δεκεμβρίου θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο Ιερό Σαρανταλείτουργο. Κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του Αγίου Σαρανταημέρου, θα τελούμε τη Θεία Λειτουργία, για την καλύτερη προετοιμασία των πιστών ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και για να μνημονεύουμε τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων αδερφών μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass