Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολύμανση στο Δημοτικό Σχολείο Ευϋδρίου – Λόφου

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2020 16:19

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Προσωρινά κλειστό για απολύμανση παρέμεινε χθες το Δημοτικό Σχολείο Ευϋδρίου – Λόφου στον Δήμο Φαρσάλων καθώς εκπαιδευτικός του σχολείου, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση από τη διεύθυνση του σχολείου.


Σε εκτεταμένη απολύμανση στους υποδειχθέντες χώρους του Δημοτικού Σχολείου Ευϋδρίου – Λόφου προχώρησε συνεργείο του Δήμου Φαρσάλων, μετά τη γνωστοποίηση ύπαρξης κρούσματος κορονοϊού στο εκπαιδευτικό προσωπικό.
Με πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου, από προχθές έχει αναστείλει τη λειτουργία της, η τάξη του Δημοτικού στην οποία δίδασκε η νοσούσα εκπαιδευτικός, ενώ υλοποιήθηκε το σύνολο των προβλεπόμενων ενεργειών για την τήρηση του πρωτοκόλλου προστασίας από την πανδημία.
Παράλληλα ενημερώθηκαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Λάρισας καθώς και οι υπηρεσία του ΕΟΔΥ στη Λάρισα. Ο Δήμος Φαρσάλων βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα της επαρχίας, έτοιμος να παρέμβει όπου κριθεί απαραίτητο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Σχετικά Άρθρα