Καθαροί οι κάδοι απορριμμάτων

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ -ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 15:03

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Με μικρό κόστος ο Δήμος Τυρνάβου προχώρησε στην επισκευή του πλυντηρίου πλυσίματος κάδων απορριμμάτων,

το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας, αναβαθμίζοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες προς τους δημότες του.
Μετά από χρόνια απενεργοποίησης και εγκατάλειψης του οχήματος, η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην επισκευή και συντήρηση του πολύ απαραίτητου και χρήσιμου μηχανήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και πάλι με στόχο την πλύση και απολύμανση σε πρώτη φάση των κάδων απορριμμάτων και εν συνεχεία πλατειών και κοινόχρηστων χώρων. Ήδη το όχημα ανέλαβε δράση στον Τύρναβο και πολύ σύντομα θα μεταβεί και στον Αμπελώνα.
«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό κι ακόμα μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας για έναν καθαρό και περιποιημένο Δήμο, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που έχουμε, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουμε σε μέσα και προσωπικό. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επισκευή του οχήματος (πλυντήριο) πλυσίματος κάδων απορριμμάτων, το οποίο κάποιοι το είχαν ξεχάσει στο Αμαξοστάσιο. Στην προσπάθεια που κάνουμε για έναν καθαρό Δήμο Τυρνάβου δεν είμαστε μόνοι, έχουμε συνοδοιπόρους τους δημότες μας, οι οποίοι μας στηρίζουν, ακολουθώντας τις οδηγίες των Υπηρεσιών μας. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, κυρίως στα χωριά. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας» δήλωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass