«Εργο της δημοτικής αρχής Μανώλη το Πνευματικό Κέντρο Πυργετού»

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΝΤΑΒΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 16:30
Ο Πυργετινός, αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών  κ. Λάμπρος Σωτηρίου,  απαντά στον πρ. δήμαρχο  κ. Κώστα Κολλάτο Ο Πυργετινός, αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Λάμπρος Σωτηρίου, απαντά στον πρ. δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο

Τη δική του άποψη διατυπώνει ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Σωτηρίου αναφορικά με τη δωρεά του Αρχοντικού Ντάβα στον Πυργετό.


Με δήλωσή του και απαντώντας στις θέσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δημάρχου Τεμπών κ. Κ. Κολλάτου σημειώνει:
«Κατ’ αρχάς κ. Κολλάτο, για ακόμη μία φορά δεν λέτε την αλήθεια.
Από τον Μάρτιο του 2019 που καταθέσατε την αίτηση ένταξης του συγκεκριμένου έργου και μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019 που ήσασταν δήμαρχος Τεμπών δεν ενδιαφερθήκατε ούτε μία στιγμή για την έκβαση της αίτησης και αυτό σας το είχε αναφέρει και ο νυν δήμαρχος Τεμπών σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το έργο δεν εγκρίθηκε από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», άρα όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, χάθηκε κάθε ευκαιρία ένταξης του έργου. Με την ανάληψη των καθηκόντων από τη νυν δημοτική αρχή και μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες, προσωπικά του δημάρχου Γιώργου Μανώλη, επανήλθε η διεκδίκηση του έργου στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τελικά ήρθε το επιθυμητό, έγινε πραγματικότητα η χρηματοδότηση του έργου. Θυμίζουμε ότι από το έτος 2014 ήταν προεκλογική δέσμευση της νυν δημοτικής αρχής η αξιοποίηση της οικίας δωρεά κληρονόμων Ντάβα, για χρήση παιδικού σταθμού.
Η προηγούμενη δημοτική αρχή αποφάσισε να μετατρέψει την οικία Ντάβα σε Πνευματικό Κέντρο, η νυν, το σεβάστηκε, γιατί έτσι επιτάσσει η δημοκρατία και η συνέχεια στην εναλλαγή εξουσίας, το διεκδίκησε, τα κατάφερε και έτσι το χρόνιο αίτημα που ξεκίνησε επί θητείας δημάρχου Κάτω Ολύμπου Νίκου Βαλσαμόπουλου, ευοδώθηκε επί θητείας δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Πυργετού και κατ’ επέκταση όλου του Δήμου Τεμπών.
Είναι μεγαλείο ψυχής και πολιτικής γενναιότητας κ. Κολλάτο, να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αλλά εσείς στερείστε και των δύο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass