Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος της Μαμαλής

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 15:48

Τη σύμβαση για τη διαμόρφωση και πλήρη ασφαλτόστρωση του δρόμου Βερδικούσια – Μαμαλή υπέγραψε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Αδάμου Ασφαλτικά ΑΤΕΒΕ» κ. Βάιο Αδάμου. Το έργο της ασφαλτόστρωσης έχει τίτλο «Αποκατάσταση-Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Βερδικούσιας» και η συμβατική αμοιβή ανέρχεται μετά από δημοπρασία στο ποσό των 433.915,52 €.


Η μελέτη, η οποία συντάχθηκε από τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρδευτικών Δικτύων και Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου Ελασσόνας, αφορά σε εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης υφιστάμενου δρόμου της Κοινότητας Βερδικούσιας, από τη θέση «Γουμαρόβρυση» μέχρι τη θέση «Ντουμ Σέλωμα»/«Μαμαλί», μήκους 3.540,00 μ. περίπου και θα χρηματοδοτηθεί από το Π.Δ.Ε του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Η βελτίωση του συγκεκριμένου χωματόδρομου, ο οποίος είναι κατεστραμμένος μετά από έντονες βροχοπτώσεις και ελλιπή συντήρηση, θα βοηθήσει τόσο τους κτηνοτρόφους της περιοχής όσο και τους επισκέπτες, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης και σήμανσης-ασφάλειας του υφιστάμενου δρόμου.
Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Βερδικούσια - Μαμαλή θα προσφέρει μία σημαντική διευκόλυνση στους κτηνοτρόφους της περιοχής, αλλά κυρίως θα προσφέρει στην ανάδειξη της Μαμαλής, καθώς είναι ένας τόπος εξαιρετικής ομορφιάς. Κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα επισκέπτονται το πανέμορφο αυτό δάσος της Βερδικούσιας. Η αναβάθμιση του δρόμου σε άσφαλτο, τα τεχνικά έργα και η σήμανση δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για τις μετακινήσεις όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον να απολαύσουν περισσότερο χρόνο στην εξοχή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της κοινότητας Βερδικούσιας κ. Κ. Τσέτσιλα για το σταθερό ενδιαφέρον του για το έργο και τη διευθύντρια Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου κ. Αθ. Κλεισιάρη που σε σύντομο χρόνο ολοκλήρωσε τη δύσκολη αυτή μελέτη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass