Κλαδεύσεις και αποψιλώσεις κοινόχρηστων χώρων

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2020 15:09

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ελασσόνας

οι κλαδεύσεις και συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στην πόλη και στις κοινότητες, υπό την επίβλεψη του διευθυντή κ. Κ. Αργυρίου και της προϊσταμένης κ. Φ. Σαββίδου. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, συνεργεία του Δήμου με όλα τα απαραίτητα μέσα πραγματοποίησαν εργασίες περιμετρικά του Ειρηνοδικείου Ελασσόνας, της πλατείας στο Παλιό Τελωνείο, σε παιδικές χαρές, στην περιοχή της Παλιάς Τοξωτής Γέφυρας στη συνοικία Βαροσίου και στο Δημοτικό Ωδείο.
Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή της παλιάς γέφυρας, επειδή τα δέντρα και η βλάστηση έκρυβαν το ιστορικό λιθόκτιστο γεφύρι, εμποδιζόταν η πρόσβαση στην κοίτη του ποταμιού και υπήρχε κίνδυνος πτώσης δέντρων σε περίπτωση δυνατών ανέμων. Επιπλέον, καθαρίστηκε πολύ σχολαστικά η πλευρά στην είσοδο της πόλης βόρεια του Δημοτικού Ωδείου, όπου υπάρχει έντονη βλάστηση και παρατηρείται το φαινόμενο διερχόμενοι οδηγοί να πετούν σκουπίδια. Όλη την εβδομάδα ανοιχτό φορτηγό του Δήμου συνεχίζει καθημερινά τη συλλογή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων. Η υπηρεσία καθαριότητας κάνει έκκληση προς όλους να ενημερώνουν στο τηλέφωνο 24930-24.970, για την τοποθέτηση κλαδιών δίπλα στους κάδους, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η απομάκρυνσή τους.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass