Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΦΑΡΣΑΛΑ:

ΛΑΣΥ κατά 3 παρατάξεων

Αρνήθηκαν να συζητήσουν ψήφισμα για την κατάσταση στην Υγεία

Δημοσίευση: 23 Νοε 2020 16:20

Τη δυσαρέσκεια με ανακοίνωσή της εξέφρασε, η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων, διά του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου κ. Αποστόλη Αναγνώστου για την απόρριψη της πρότασης του ψηφίσματος που κατέθεσε η ίδια, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, που αφορούσε την αντιμετώπιση της πανδημίας, καταγγέλλοντας τρεις παρατάξεις για τη μη υπερψήφιση του θέματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με αυτόν τον τρόπο δίνουν συγχωροχάρτι στην Κυβέρνηση» για τις επιλογές της.

Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή του κ. Ιορδάνη Εσκίογλου, καθώς και τις παρατάξεις της κ. Μαρίας Ίφου (σ.σ. η ίδια ήταν απούσα από την τηλεδιάσκεψη) και του κ. Κων/νου Τύμπα, γιατί στη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, όχι μόνο δε δέχτηκαν να υπερψηφίσουν την πρόταση ψηφίσματος που ακολουθεί, αλλά αρνήθηκαν ακόμη και να συζητήσουν το θέμα. Ναι, την ώρα που συνάνθρωποί μας χάνουν τον αγώνα με τη ζωή, οι τρεις παρατάξεις δεν δέχτηκαν ούτε προς συζήτηση τη συγκεκριμένη πρόταση ψηφίσματος που αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Με αυτό τον τρόπο δίνουν συγχωροχάρτι στην Κυβέρνηση, που δεν αξιοποίησε τον πολύτιμο χρόνο από την αρχή του πρώτου κύματος μέχρι την έλευση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Δεν αξιοποίησε τις πολύτιμες θυσίες που έκανε ο εργαζόμενος λαός, ώστε να ενισχυθεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, που έχουν αποδυναμώσει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κλείνοντας τα προηγούμενα χρόνια πάνω από 10.000 κλίνες σε δημόσια νοσοκομεία, γιατί ήταν λέει αντιπαραγωγικά και κοστοβόρα. Δεκάδες συνάνθρωποί μας καταλήγουν καθημερινά. Ενώ χιλιάδες είναι τα νέα κρούσματα, με τον αριθμό να αυξάνεται. Ο δήμαρχος και οι παρατάξεις που προαναφέρθηκαν επέλεξαν να στηρίξουν την Κυβέρνηση και να παραβλέψουν τις ανάγκες του λαού μας. Εμείς από τη μεριά μας δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε και να απαιτούμε: Να παρθούν μέτρα τώρα! Γιατί κάθε ανθρώπινη ζωή μετράει».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Σχετικά Άρθρα