Διαδικτυακά οι Σχολές Γονέων του Δήμου Λαρισαίων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 15:01

Διαδικτυακά θα λειτουργήσουν οι Σχολές Γονέων, του Δήμου Λαρισαίων, μια δράση που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και οργανώνεται στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου των Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων και εντάσσεται στη φιλοσοφία της «Λάρισα - Πόλη που Μαθαίνει» για

την προώθηση της Διά Βίου Μάθησης.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή
27 Νοεμβρίου και πραγματοποιούνται στην ειδική φόρμα που υπάρχει στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://learninglarissa2016.wordpress.com/sxolesgoneon20neaaitisi/
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σημειώνεται ότι έχει ήδη προγραμματιστεί η λειτουργία επτά ομάδων σε απογευματινές ή πρωινές ώρες με έναρξη την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2020. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των γονιών με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας για θέματα που αφορούν στη διαπαιδαγώγησή τους, σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές συμβουλευτικής.
Ο συντονισμός της κάθε ομάδας γίνεται από κοινωνικούς επιστήμονες και παιδαγωγούς σημαντικών φορέων της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης της πόλης, όπως ο Συμβουλευτικός Σταθμός, το Κέντρο Κοινότητας και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δ. Λαρισαίων, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δ. Λαρισαίων, η ΔΗ.Κ.Ε.Λ., το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λάρισας – ΟΚΑΝΑ «Ορφέας», το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, το ΚΕΘΕΑ Έξοδος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και ο Σύλλογος Κοινωνιολόγων Λάρισας.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει 6 συναντήσεις διάρκειας δυο ωρών, στις οποίες θα διαπραγματεύονται θέματα που αφορούν τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Κάθε γονέας έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μια ομάδα με όριο απουσιών δυο συναντήσεων.
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, αρμόδια για θέματα Διά Βίου Μάθησης.
Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το email: learning-city@larissa-dimos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass