ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Διανομή τροφίμων στη Σκεπαστή

Την Πέμπτη για δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2020 15:50

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθεια για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00, στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.

Προϊόντα που θα διανεμηθούν: κοτόπουλο, χοιρινό κρέας, γραβιέρα, φέτα, πατάτες, αλεύρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, κριθαράκι, μαρμελάδα, μέλι, τοματοπολτός, ρύζι, φακές, φασόλια, φρυγανιές, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, (σύνολο 20 προϊόντα). Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο). Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, έχοντας μαζί και τον αριθμό ΑΜΚΑ του ωφελούμενου (σε επίσημο έγγραφο).
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ «DRIVE THROUGH»
Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων) με όχημα και θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στον περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε:
1. Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματά τους.
2. Θα διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:
-Στην πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίησή τους από υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης.
-Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου πού θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ - παγκάζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας ολοκληρώνουν τη διαδικασία.
-Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδό τους από τον περιβάλλοντα χώρο.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
2. Κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.
Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα. Πληροφορίες στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ): 24193-50.162.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass