Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να ενισχυθούν τα ΕΛΤΑ Αμπελώνα

Ζητά ο Αστ. Ροντούλης από τον Οργανισμό, για να μειωθεί η ταλαιπωρία των δημοτών

Δημοσίευση: 30 Νοε 2020 21:50

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Να ενισχυθεί με προσωπικό το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Αμπελώνα, ζητά με παρέμβασή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» κ. Στέλιος Ροντούλης.


Ο κ. Ροντούλης συγκεκριμένα, σημειώνει ότι: «Εικόνες ντροπής εμφανίζονται καθημερινά στο κέντρο του Αμπελώνα, καθώς οι Αμπελωνίτες στοιβάζονται κυριολεκτικά έμπροσθεν του καταστήματος των ΕΛΤΑ, περιμένοντας μέσα στο κρύο, εναγωνίως, να εξυπηρετηθούν από τον έναν και μοναδικό υπάλληλο, ο οποίος, παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει, δεν μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο των εργασιών που συσσωρεύεται συνεχώς δίπλα του.
Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι σε εποχή πανδημίας οι συναλλαγές μέσω ταχυδρομείου πυκνώνουν, ενώ υπάρχει και κόσμος που παίρνει τη σύνταξή του ή κάνει τις πληρωμές του μέσω των ΕΛΤΑ.
Είναι κρίμα λοιπόν, άνθρωποι ηλικιωμένοι να στοιβάζονται μέσα στον χειμώνα, στο πεζοδρόμιο κυριολεκτικά, για να κάνουν τις στοιχειώδεις συναλλαγές τους. Η εικόνα προσβάλλει την αξιοπρέπεια του πολίτη και αμαυρώνει την εικόνα των ΕΛΤΑ, ενός Οργανισμού που εξ ορισμού βρίσκεται κοντά στην πόρτα του πολίτη και έχει να επιδείξει ένα μακροχρόνιο αναπτυξιακό έργο στην πορεία του Ελληνισμού».
Και ο κ. Ροντούλης ολοκληρώνει την παρέμβασή του: «Μέσω της φιλόξενης «Ελευθερίας» λοιπόν, καλώ τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ να επιλύσει άμεσα το εν λόγω πρόβλημα, ενισχύοντας το προσωπικό στο υποκατάστημα του Αμπελώνα. Οι Αμπελωνίτες δεν αξιώνουν πράγματα παράλογα. Όμως, σίγουρα αξίζουν μια ανθρώπινη αντιμετώπιση. Πιστεύω ότι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ θα ανταποκριθεί γρήγορα στο δίκαιο αίτημά τους, επ’ ωφελείας του ίδιου του Οργανισμού και των πολιτών».

Του Κώστα Τσόλα

Σχετικά Άρθρα