Διανέμει τρόφιμα ο Δήμος Τυρνάβου

ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2020 15:17

ΤΥΡΝΑΒΟΣ («Γραφείο «Ε»)
Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Τυρνάβου.


Oι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές.
Η διανομή για όλους τους δικαιούχους όλων των Κοινοτήτων θα γίνει αποκλειστικά σε δύο ημέρες και συγκεκριμένα:
-Για τους δικαιούχους που το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως Λ: Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 από 8:00 το πρωί έως 2:00 το μεσημέρι στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου).
-Για τους δικαιούχους που το επώνυμό τους αρχίζει από Μ έως Ω: Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 από 8:00 το πρωί έως 2:30 το μεσημέρι στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου).
Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, με όχημα θα ακολουθήσουν τον διαμορφωμένο διάδρομο έτσι ώστε:
-Οι ωφελούμενοι να μην αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματά τους.
-Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου στην πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίησή τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης. Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου πού θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – μπαγκάζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας ολοκληρώνουν τη διαδικασία.
 Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδό τους από τον περιβάλλοντα χώρο.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
-Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
2. Κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα και ανά αυτοκίνητο να επιβαίνουν μόνο δύο επιβάτες-δικαιούχοι.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Δήμου Τυρνάβου κατά την προσέλευσή τους να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή την αρχική αίτησή τους στο ΚΕΑ, καθώς και την Αστυνομική Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων, μόνο τις ορισθείσες ημερομηνίες, καθόσον δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.
Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο τα προϊόντα, όμως απαιτείται οπωσδήποτε η προσκόμιση εξουσιοδότησης με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του δικαιούχου από Δημόσιο φορέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass