Ετοιμη η Φάτνη των Πολιτών!

ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2020 15:37

Μύρισε ...Χριστούγεννα στην πόλη. Στολίστηκε η φάτνη διά χειρός ...Τιριτόμπα! Φέτος η φάτνη φιλοξενεί δύο νέα εκθέματα. Μία Παναγίτσα κι ένας νέος Χριστούλης προστέθηκαν. Για την ιστορία οι κούκλες της φάτνης κατασκευάστηκαν το 2017 από πολίτες και μικρά παιδιά

της πόλης. Η φάτνη ονομάζεται και Φάτνη των Πολιτών και δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη θέλοντας να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.
Μετά την πυρκαγιά της παλιάς φάτνης και την ολοκληρωτική καταστροφή των ιστορικών εκθεμάτων του 1985, ο Δημοτικός Κουκλοθίασος και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων αποφάσισαν να δημιουργήσουν ακόμη και μέσα από τις στάχτες!
Μαζί με εκατοντάδες εθελοντές της πόλης, ανάμεσά τους και πολλά μικρά παιδιά, δημιούργησαν μια ανοιχτή γιορτή στον Μύλο του Παππά και πάνω στις παλιές καμένες βάσεις των παλαιών εκθεμάτων, έχτισαν μέσα σε μία ημέρα νέα χειροποίητα εκθέματα ώστε η φάτνη της πόλης μας άμεσα να αποκατασταθεί.
Από τότε η φάτνη ονομάστηκε συμβολικά «Η Φάτνη των Πολιτών» και κάθε χρόνο μεταφέρει ένα βαθύτερο, ουσιαστικό και χαρμόσυνο μήνυμα σε όλους!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass