Δώρα αγάπης σε παιδιά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΑΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ «ΛΑΝΑΣΣΑ»

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 17:05

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Εικαστικών «ΛΑΝΑΣΣΑ» και της προέδρου της Χριστίνας Λαζαρίδου, προσέφερε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λάρισας και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λάρισας για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές δώρα, γλυκίσματα και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά.


Τηρώντας αυστηρά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, το κλιμάκιο του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας αποτελούμενο από την πρόεδρο Μάρω-Ήβη Κορμά, τον γραμματέα Φοίβο Αποστολόπουλο και τη γραμματέα της 2484 Π.Δ.Ρ. Κατσαούνη Ελένη, συνάντησε τους διευθυντές των σχολείων κ. Νίκο Νίκου και Δημήτριο Φωτίου καθώς και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού και παρέδωσαν τα δώρα, επισημαίνοντας το δύσκολο έργο ψυχής που επιτελούν και συγχαίροντάς τους γι’ αυτό.
Η νεότευκτη συνεργασία μεταξύ της 2484 Π.Δ.Ρ. με διοικητή τον Αποστολίδη Αριστοτέλη και της Ένωσης Εικαστικών «ΛΑΝΑΣΣΑ» υπέρ καρκινοπαθών και άλλων ασθενών, επετεύχθη με τη μεσολάβηση του πρώην διοικητή Ασπασίδη Θεόδωρου. Τους ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία των μικρών χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass