Συντήρηση υποδομών σε χωριά του Δήμου Φαρσάλων

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2020 16:00

Πλήθος παρεμβάσεων που αφορούν τη συντήρηση διαφόρων υποδομών σε έξι δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρσάλων, θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον δήμαρχο Φαρσάλων, κ. Μάκη Εσκίογλου, της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου. Πρόκειται για συντηρήσεις υποδομών στα δημοτικά διαμερίσματα Μ. Ευυδρίου, Βασιλί, Κρήνης, Υπέρειας, Ερέτρειας και Ναρθακίου, αλλά και σε οικισμούς που ανήκουν διοικητικά σε αυτά, συνολικού προϋπολογισμού 55.000 ευρώ.


Αναλυτικότερα, στο Ευύδριο θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο παλιό δημαρχείο Ενιπέα. Στο χωριό Πυργάκια θα γίνει ψεκασμός με ζιζανιοκτόνα του χώρου του παλιού σχολείου. Στον Λόφο θα γίνει εκρίζωση δέντρων. Στο Βασιλί, στην πλατεία του χωριού αναμένεται να ντυθεί περιμετρικά με σχιστόπετρα. Στο κτίριο της κοινότητας της Υπέρειας πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες σοβατίσματος και στη συνέχεια θα βαφτεί το κτίριο εσωτερικά και εξωτερικά. Στο χωριό του Ναρθακίου πρόκειται να ντυθεί με πέτρα υφιστάμενο τοιχείο της πλατείας. Στην Κρήνη προβλέπεται να επισκευαστούν τα κτίρια της κοινότητας, του σχολείου και του ιατρείου. Τέλος, στην Κεντρική πλατεία της Ερέτρειας θα στρωθούν σχιστόπλακες. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων, κ. Μάκης Εσκίογλου, τόνισε πως «είναι παρεμβάσεις που αφορούν δημόσιους χώρους και κατ’ επέκταση την ποιότητα ζωής για τις τοπικές κοινωνίες. Είχαμε πει εξ’ αρχής πως στοχεύουμε στα «μεγάλα», χωρίς όμως να παραβλέπουμε τη σπουδαιότητα των «μικρότερων». Έτσι, είμαστε σε διαρκή επαφή με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με την ίδια την κοινωνία, καταγράφοντας ανάγκες και δρομολογώντας λύσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass