Ενεργόδεντρο με ευχές από καρδιάς

Εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο στολισμό προτείνουν οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2020 16:10

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με το σύνθημα «Ας γεμίσουμε το ενεργόδεντρό μας, με ευχές από καρδιάς», οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων προσκαλούν τους πολίτες να επισκεφτούν, να συμμετάσχουν και να στολίσουν με γιορτινά χαρτάκια, γραμμένα με μηνύματα και ευχές το δέντρο που στολίστηκε για τις ανάγκες αυτής της χριστουγεννιάτικης εναλλακτικής δράσης, στον Βοτανικό Κήπο, στην είσοδο της πόλης των Φαρσάλων.


Πολλές ευχές! Ευχές προσωπικές, ευχές οικογενειακές, ευχές κοινωνικές, ευχές για τον συνάνθρωπο, ευχές για το περιβάλλον… ευχές, ευχές, ευχές. Ο λόγος αυτής της κίνησης (και βάσει των δεδομένων για τις μετακινήσεις των πολιτών), είναι ο περιπατητής γύρω από τον Βοτανικό κήπο, να νιώσει ο καθένας από εμάς την εορταστική αίσθηση και να εισπράξει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, διαβάζοντας τις όμορφες ευχές των συμπολιτών του (ανώνυμες ή επώνυμες). Επίσης, είναι μια καλή προτροπή για μια έξοδο (με το μήνυμα μετακίνησης Νο6), αλλά και μια όμορφη αφορμή για τους γονείς με μικρά παιδιά να κάνουν κάτι οικογενειακό και εκτός σπιτιού.
Τέλος και ουσιαστικότερο όλων, είναι ότι, ο δραστήριος Σύλλογος, με την υποστήριξη φίλων και χορηγών θα προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, τρόφιμα τόσα σε αριθμό, όσα θα είναι και τα σημειώματα των ευχών. Με τον τρόπο αυτόν προσκαλεί όλους μας να συμμετέχουμε σε αυτήν την αισιόδοξη κίνηση, κάνοντας έμμεσα και τόσο απλά, μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι μέρες των Χριστουγέννων «το καλούν» και ευχή όλων μας να ξεπεραστούν τα δύσκολα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν στη διοργάνωση αυτής της μικρής εθελοντικής δράσης και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Κουκουλιό και τον ηλεκτρολόγο του Δήμου κ. Θεοχαρόπουλο που φρόντισαν να φωταγωγηθεί το δέντρο στον Βοτανικό, για το βράδυ.
«Γράψε λοιπόν και εσύ τη δική σου ευχή και έλα να στολίσεις με αυτή, το ευχόδεντρο. Μαζί, θα βοηθήσουμε πραγματικά εκείνους που το έχουν ανάγκη. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και δύναμη!» είναι το μήνυμα των Ενεργών Πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass