ΠΑΡΑΤΑΞΗ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ:

Ικανοποίηση για το Φυσικό Αέριο στο Συκούριο

Αιχμές για μη πρόσκλησή της στην τελετή αφής...

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2020 16:20

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Την ικανοποίησή της εκφράζει η δημοτική παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» του Δήμου Τεμπών με επικεφαλής τον πρ. δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο σχετικά με την έναρξη τροφοδότησης του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στη Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου.


Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής :
«Παρ’ ότι κανένα μέλος της πρώην Δημοτικής Αρχής δεν εκλήθη στη συμβολική τελετή αφής της φλόγας φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού έργου της θητείας μας, που ενδυναμώνει την τοπική κοινωνία και τους δημότες οικονομικά, ενώ παράλληλα πραγματώνεται ένα έργο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.
Ενημερώνουμε τους δημότες μας, ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή με ομόφωνες αποφάσεις του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, με συναντήσεις και επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης και του διευθυντή της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας δρομολογήθηκε ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο. Στη συνέχεια με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, περί παραχώρησης δημοτικού οικοπέδου που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση -αποθήκευση Φυσικού Αερίου, καθώς και με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης την 17η Μαΐου 2019, άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού εγχειρήματος.
Θερμές ευχαριστίες σ’ όλους, ελπίζοντας να συνεχιστεί στο μέλλον η σύνδεση του δικτύου διανομής και σε αλλά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass