Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκέντρωση τροφίμων από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ «Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ»

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2020 16:50

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, πραγματοποίησε, για ακόμα μία χρονιά, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων από όλο το προσωπικό της, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


Αντίστοιχα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι υπηρετούντες στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στην εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. Ιερώνυμο, αναφερόμενοι στην εθελοντική αυτή δράση και αντάλλαξαν ευχές.
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ως εκπρόσωπος του κ. Μαντζιώκα, συνοδευόμενος από τον Γ’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευάγγελο Πελεκάνη, προσέφεραν χθες τα συγκεντρωθέντα είδη τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος» και του φιλανθρωπικού της έργου.
Ο πανοσιολογιότατος Βαρθολομαίος, ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της, λαμβάνουν χώρα και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Σχετικά Άρθρα