ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ:

Προσφορά βιβλίων στον «Ιωάννη Χρυσόστομο»

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2020 16:30

Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνοδευόμενη από το μέλος της και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Δέσποινα Γκουτζολίκα, επισκέφθηκε το φιλανθρωπικό σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος» όπου προσφέρθηκαν παιδικά βιβλία (Τι φοβάται η Τυτώ;, τα μαγικά χρωματιστά μολύβια, ουπς... ένα ροζ χταπόδι στον ωκεανό) ως δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά του παιδικού σταθμού που λειτουργεί το σωματείο, καθώς και το βιβλίο «Λέγοντας Αλήθειες» του μέλους επίσης και συγγραφέα, Νικόλαου Καραφυλλίδη για τους φοιτητές που φιλοξενούνται στον χώρο τους.


Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο πρόεδρος Ιωάννης Καραμήτρος, που ενημέρωσε ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε από τον π. Σεραφείμ Δημόπουλο, και στο πλαίσιο του μεγάλου φιλανθρωπικού του έργου, προσφέρει μέσω του παιδικού σταθμού μια ζεστή αγκαλιά για άπορα παιδιά καθώς και κοινωνικό ξενώνα όπου φιλοξενούνται άτομα που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, όπως φοιτητές και συνοδοί μακροχρόνια ασθενών που δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος της παραμονής τους (ξενοδοχείο κ.λπ.) στη Λάρισα.
Με τα μέλη της Ένωσης να εκφράζουν δημοσίως «τα συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο που επιτελούν στον Σύλλογο και δηλώνουμε ότι θα είμαστε κοντά τους όποτε μας ζητηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass