Κατεδαφίσεις αυθαίρετων από την Αποκεντρωμένη

Επίσκεψη Ν. Ντίτορα στον Παρνασσό για αυτοψία σε αυθαίρετα εξοχικά

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2020 16:40

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, ολοκλήρωσε το οικονομικό μέρος της Δημόσιας Σύμβασης με αντικείμενο την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε εκτέλεση πρωτοκόλλων ή αποφάσεων κατεδάφισης. Επίσης, έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη συνέχιση του έργου των κατεδαφίσεων στις λοιπές Περιφερειακές Ενότητες Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.


Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας, στο πλαίσιο των παραπάνω ενεργειών, διενέργησε αυτοψίες με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και διαπιστώθηκαν πολλές περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών, που βρίσκονται σε ευαίσθητες περιβαλλοντικές περιοχές, όπως π.χ. εξοχικές αυθαίρετες κατοικίες στη δασική θέση «Κροκί», στον Παρνασσό του Δήμου Δελφών, για τις οποίες είχαν εκδοθεί τελεσίδικα πρωτόκολλα και αποφάσεις κατεδάφισης και είχαν ενημερωθεί οι καταπατητές, στο πλαίσιο εφαρμογής χρηστής διοίκησης, από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους για την απομάκρυνση των οικοσυσκευών τους. Στην εν λόγω θέση ο Συντονιστής συνοδευόταν από τον δ/ντή Δασών κ. Δήμο Τσέλλο και δασικούς υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας. Ο Συντονιστής, επισήμανε ότι αποτελεί σαφή προτεραιότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η ολοκλήρωση των κατεδαφίσεων σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, παρά τις δυσμενείς συνθήκες λόγω πανδημίας και καιρικών συνθηκών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass